‘Milanovićeva vlada najveća je sankcija Hrvatskoj!’

Autor: Agencija VLM , 21. rujan 2013. u 11:12
Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

HDZ zahtijeva da se lex Perković odmah povuče i da se ispoštuje sve dogovoreno s Europskom unijom.

Tomislav Karamarko, šef HDZ-a, na obljetnici mladeži te stranke u Hotelu Antunović komentirao je brojne aktualnosti. Na optužbe premijera Milanovića da je lobirao za sankcije protiv Hrvatske rekao je da je premijer osebujan i da teško može prihvatiti da on voli Hrvatsku.– Zadnje što bi htio Hrvatskoj to su sankcije zbog neozbiljne i površne Vlade. Njegova Vlada je najveća sankcija Hrvatskoj – rekao je Karamarko.

Na pitanje što očekuje od premijerovog obraćanja u Saboru idućeg utorka rekao je da vjeruje da će nas Milanović odvesti u paralelni svijet, Odiseju u svemiru jer će nas uvjeravati da je u Hrvatskoj sve dobro i na mjestu. Na pitanje podržava li 1. siječnja kao datum za ukidanje lexa Perkovića rekao je da HDZ zahtijeva da se lex Perković odmah povuče i da se ispoštuje sve dogovoreno s Europskom unijom.

– Mi smo šest godina teško pregovarali, a oni su to u kratkom vremenu rasprčkali – optužuje Karamarko. Što se tiče izmjena Ustava koje traži SDP, zbog nezastarijevanja politički montiranih ubojstava Karamarko je ponovio da je njihov uvjet da se odmah ukine sporni zakon te rekao da SDP želi izjednačiti ubojstva koja su se po partijskom nalogu događala u Jugoslaviji s kaznenim djelima u suvremenoj Hrvatskoj.

– U suvremenoj Hrvatskoj ubojstva su se sankcionirala, a udbaši koji su u Jugoslaviji ubijali naše nesretne imigrante za to su bivali nagrađeni. To nećemo dopustiti – rekao je Karamarko. Na pitanje je li točno da se redovno viđa s predsjednikom Josipovićem rekao je da je s njim u godinu dana popio dvije kave i da, iako se s njim svjetonazorski ne slaže, smatra normalnim da mogu korektno komunicirati.– S Milanovićem je tako nešto nemoguće – zaključio je Karamarko.

Komentari (4)
Pogledajte sve

I nakon udbe, udba, to je naša sudba! [emo_plazi]

@ chita zvonkac , na vašu žalost ,
VLADA ZRELA ZA ODLAZAK:

Vlada zrela za odlazak, da su “najveće sankcije Hrvatskoj postojanje ove Vlade i njenog predsjednika”

“Lex Perković je točka na ‘i’ lošega rada nesposobne Vlade koja je iracionalna i koja nas je bez ikakva razloga išla svaditi sa Europskom unijom ili joj je razlog zaštititi komunističke zločine”

Karamarko: Vlada zrela za odlazak


[poslovni.hr]

http://www.vecernji.hr/biznis/ipak-moze-gore-prihodi-osam-mjeseci-pali-vise-3-5-mlrd-kuna-clanak-611001 [vecernji.hr]

http://www.jutarnji.hr/-hrvatska-se-sramoti-samo-dva-mjeseca-nakon-ulaska-u-uniju–strani-mediji-o-slucaju–lex-perkovic-/1126924/ [jutarnji.hr]

http://www.poslovni.hr/hrvatska/za-mjesec-dana-javni-dug-mogao-bi-premasiti-70-posto-bdp-a-252596 [poslovni.hr]

http://www.vecernji.hr/vijesti/tko-je-kriv-manjak-blagajni-veci-nego-ikad-17-milijardi-kuna-clanak-615955 [vecernji.hr]

chita zvonkec ,dal postoji netko tko bi lošije vodio vladu od Kukuriku koalicije ?


Ne mogu zamisliti da taj čovjek vodi Hrvatsku sa Šukerom i ostalim "dokazanim" stručnjacima. Izgleda da mu ipak nije uspjelo lobiranje protiv vlasitog naroda.

Bolje se potrudi da zamislis jer bi te mogao za 2g uhvatiti nespremnog…

Ne mogu zamisliti da taj čovjek vodi Hrvatsku sa Šukerom i ostalim “dokazanim” stručnjacima. Izgleda da mu ipak nije uspjelo lobiranje protiv vlasitog naroda.

New Report

Close