Osigurajte svoje mjesto na najboljoj hrvatskoj poslovnoj školi!

Autor: Sponzorirani članak , 18. ožujak 2013. u 08:00
.

Prijamni ispit za upis na ZŠEM, najbolju poslovnu školu u Hrvatskoj prema rangiranju Eduniversala polako se približava.

Prijamni ispit za upis na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa, najbolju poslovnu školu u Hrvatskoj prema rangiranju Eduniversala polako se približava. ZŠEM-ovi predstavnici su do sada održali prezentacije za maturante i njihove roditelje po svim većim hrvatskim gradovima, na kojima interes nikada nije bio veći za upis na četverogodišnji Stručni studij ekonomije i managementa. Naposljetku, vremena krize predstavljaju pravi trenutak za investiciju u vlastito znanje i vještine, kakve vas mogu učiniti konkurentnima na tržištu rada. I u ovim izazovnim ekonomskim prilikama, čak 74% ZŠEM-ovih diplomanata pronalazi zaposlenje unutar četiri mjeseca nakon završetka studija.  Prijamni ispit održati će se 13. travnja na ZŠEM-ovom  kampusu na zagrebačkom Jordanovcu. 

Iznimnom interesu za upis na ZŠEM sasvim sigurno pridonose impresivne statistike zapošljavanja, kao i usluge koje su dostupne ZŠEM-ovim studentima te koje predstavljaju rijetkost za Hrvatske prilike. ZŠEM-ov Career centar pomaže studentima koji ulaze na tržište rada savjetovanjima i radionicama te organizira i sajam karijera Student Future Day, zahvaljujući kojem su mnogi ZŠEM-ovci pronašli svoja prva zaposlenja i prakse. Ovogodišnji Student Future Day će se održati 10. travnja.

Studenti ZŠEM-a imaju priliku proputovati i provesti do dva semestra na međunarodnoj razmjeni na čak više od 100 sveučilišta diljem svijeta s kojima ZŠEM ima uspostavljen partnerski odnos. No, ovaj program je poseban i po tome što studenti koji odlaze na razmjenu ne moraju plaćati dodatnu školarinu. Tako studenti ZŠEM-a imaju prilike provesti do godinu dana na sveučilištima i poslovnim školama koje se nerijetko ubrajaju među najboljima svijeta, a da pritom nemaju dodatnih troškova studija.

Studenti ZŠEM-a ne moraju napuštati Zagreb kako bi imali izvanredno obrazovno iskustvo. Nastava na ZŠEM-u odvija se isključivo u manjim nastavnim grupama gdje je interakcija između profesora i studenata izravna te gdje je nastava dinamična. Mali omjer studenata i predavača jamči osobni pristup obrazovanju svakog studenta, dok popis profesora sadržava neke od najcjenjenijih hrvatskih stručnjaka na području poslovne administracije i ekonomije.

Kako je interes za upis na Zagrebačku škole ekonomije i managementa veliki, ukoliko želite osigurati svoje mjesto među studentima ZŠEM-a, prijavu za prijamni i predaju dokumenata trebate napraviti do 10. travnja. Osoblje ZŠEM-a uvijek stoji na raspolaganju zainteresiranim maturantima i njihovim roditeljima ukoliko imaju upite o ZŠEM-u ili o procesu upisa.

New Report

Close