Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

U Poreču Super Konzum ‘s mediteranskim štihom’

Autor: Kostanca Mitrović
02. lipanj 2006. u 06:30
Podijeli članak —

POREČ – Uz veliku proslavu i darove za posjetitelje jučer je nakon 29 dana, koliko su trajali radovi potpunog renoviranja, otvoren novouređeni porečki Super Konzum. Kako je istaknuo regionalni direktor Agrokora Oliver Gmitrović, vrijednost investicije je milijun eura. Osim što je površina novouređenoga trgovačkog centra veća za dodatnih 200 kvadrata te ukupno iznosi 2105 četvornih metara, znatno je povećana ponuda artikala s prijašnjih 14.000 na više od 20.000. “Osnovna ideja vodilja prilikom uređenja bila nam je da Poreč kao turistička destinacija dobije trgovački centar s mediteranskim štihom”, kazao je direktor maloprodaje Vlado Juričević, istaknuvši da je poseban naglasak na novim odjelima kao što su vinoteka i salat-bar, ribarnica s dnevno svježom ribom te odjel s gastronomskim programom. Jedna od posebnosti je i da u novouređenom Konzumu kupci imaju mogućnost kupljeno svježe voće odmah i po želji dati preraditi u juice.

već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
Pretplati se i uštedi

POREČ – Uz veliku proslavu i darove za posjetitelje jučer je nakon 29 dana, koliko su trajali radovi potpunog renoviranja, otvoren novouređeni porečki Super Konzum. Kako je istaknuo regionalni direktor Agrokora Oliver Gmitrović, vrijednost investicije je milijun eura. Osim što je površina novouređenoga trgovačkog centra veća za dodatnih 200 kvadrata te ukupno iznosi 2105 četvornih metara, znatno je povećana ponuda artikala s prijašnjih 14.000 na više od 20.000. “Osnovna ideja vodilja prilikom uređenja bila nam je da Poreč kao turistička destinacija dobije trgovački centar s mediteranskim štihom”, kazao je direktor maloprodaje Vlado Juričević, istaknuvši da je poseban naglasak na novim odjelima kao što su vinoteka i salat-bar, ribarnica s dnevno svježom ribom te odjel s gastronomskim programom. Jedna od posebnosti je i da u novouređenom Konzumu kupci imaju mogućnost kupljeno svježe voće odmah i po želji dati preraditi u juice.

Autor: Kostanca Mitrović
02. lipanj 2006. u 06:30
Podijeli članak —
Komentirajte prvi

Moglo bi vas Zanimati

New Report

Close