Vipnet u suradnji s BNP-om uveo kasko za mobitele

Autor: Poslovni dnevnik , 18. siječanj 2016. u 22:00
Usluga povezana s pretplatom/FOTO

Nova usluga pokriva neograničeni broj popravaka uređaja te zamjenu za novi mobitel u slučaju potpune štete.

Vipnet je u suradnji s financijskom institucijom BNP Paribas Cardiff ponudio uslugu osiguranja mobitela. Nova usluga pokriva štete nastale na mobilnom uređaju, a koje nisu pokrivene osnovnim tvorničkim jamstvom ili produljenim jamstvom za Appleove mobilne uređaje.

U Vipnetu navode da su za cijelo vrijeme trajanja osiguranja podmireni troškovi popravka uređaja, a u slučaju totalne štete korisnik dobiva novi uređaj. "Vip osiguranje mobilnog uređaja je moguće ugovoriti samo u trenutku kupnje novog mobilnog uređaja i prilikom ugovaranja pretplatničkog ugovora na 24 mjeseca, a moguće je osigurati bilo koji mobilni uređaj, uključujući i tablete kupljene u sklopu pretplatničkog odnosa s Vipnetom u trajanju 24 mjeseca", ističu u Vipnetu. Dodaju da privatni korisnici mogu osigurati jedan uređaj, a poslovni korisnici i do dvadeset uređaja.

"Osiguranje mobilnih uređaja pokriva osiguranje od slučajnog fizičkog oštećenja ili uništenja, a za korisnike Apple mobilnih uređaja i produljeno jamstvo na dodatnu godinu dana nakon isteka jamstva proizvođača, neograničeni broj popravaka čiji je ukupan iznos do visine maloprodajne cijene uređaja za vrijeme ugovorne obveze kao i zamjenu uređaja u slučaju totalne štete", navode u Vipnetu. Dodaju da se premija osiguranja plaća mjesečno unutar mjesečnog pretplatničkog računa te da nema skrivenih i dodatnih troškova za korisnika. 

Komentirajte prvi

New Report

Close