Produkcija dokumenata – ušteda izdavateljima računa kroz usluge ispisa, kuvertiranja, arhive i elektroničke dostave računa

Autor: Sponzorirani članak , 22. rujan 2014. u 13:13

HITRA produkcija dokumenata (http://www.hpdoc.hr/) mjesečno za veliki broj klijenata producira više od 9.000.000 dokumenata u papirnatom i elektroničkom obliku.

HITRA produkcija dokumenata (http://www.hpdoc.hr/) mjesečno za veliki broj klijenata producira više od 9.000.000 dokumenata u papirnatom i elektroničkom obliku.

Veliki produkcijski kapaciteti uz projektnu organizaciju, omogućavaju korisnicima uslugu od trenutka zaprimanja podataka do kreiranja pošiljaka (ispis i kuvertiranje) i predaje istih u distribuciju unutar 24 sata.

Svaki dokument moguće je kreirati i u elektroničkom obliku (PDF) te sukladno zahtjevima korisnika, takvi dokumenti mogu trajno biti pohranjeni na serverima Hitre i dostupni za pretragu i preuzimanje putem zaštićene web aplikacije.

Dodatno, ako se radi o računima, dokumenti mogu krajnjim korisnicima biti poslani na njihove e-mail adrese ili direktno u njihovo internet bankarstvo čime se omogućava jednostavno i pouzdano plaćanje računa u internet i mobilnom bankarstvu banaka.

Objedinjavanjem fizičke produkcije računa sa uslugom e-računa, grupa Hitre produkcije dokumenata omogućila je svim postojećim i potencijalnim korisnicima da na jednom mjestu uz minimalna ulaganja na jednom mjestu šalju svojim korisnicima računa

Prednost: Hitra, kao konsolidator, omogućava izdavateljima papirnati ispis, e-Račun koji se korisnicima šalje direktno u njihovo internet bankarstvo, slanje računa e-mailom i arhivu računa putem web aplikacije

Dodatne usluge vezane na produkciju dokumenata

  •  On-line praćenje produkcije

On-Line usluga praćenja produkcije dokumenata omogućava korisnicima uvid u realnom vremenu u svaki korak produkcije.

Ovakvo praćenje korisnicima omogućava kontrolu praćenja dokumentacije u svakom trenutku, te uvid kada se svaki od potrebnih koraka u procesu završio. Prednost je što se ovakvim sustavom mogu pretraživati i povijesni podaci kroz Audit funkcionalnost.

Prednosti: u svakom trenutku moguć je uvid u podatke koji se mijenjaju u realnom vremenu.

  •          Praćenje povrata neuručenih pošiljaka

Vrijednost ispisa i kuvertiranja pošiljaka su samo jedan manji dio ukupnog troška pošiljke ako se gleda i distribucija. No nažalost, dio pošiljaka se uvijek vraća.

Kako bi korisnicima omogućili dodatnu uštedu, razvili smo web aplikaciju za praćenja povrata pošiljaka koja je dostupna putem jednostavnog web sučelja.

Prednost: ažuriranje podataka i smanjenje troška vezanih uz neisporučene pošiljke (ispis + distribucija)

Sigurnost, kvaliteta i zaštita podataka

Proces produkcije dokumenata organizacijski i u dijelu zastite osobnih podataka usklađen je s mjerodavnim zakonskim okvirom kao i smjernicama revizorskih kuća, HNB-a, HANFA-e te sigurnosnih politika samih klijenata. Za cjelokupni proces produkcije dokumenata, ukljucujuci i obradu i arhivu podataka, HITRA je certificirana u skladu s ISO9001 i ISO27001 medjunarodnim normama.

 

New Report

Close