Prijavite se za doručak koji bi mogao promijeniti budućnost vaše tvrtke

Autor: Poslovni.hr , 10. listopad 2012. u 12:21
Ilustracija

Prijavite se na kontroling doručak u organizaciji tvrtke Poslovna učinkovitost d.o.o. za poslovno savjetovanje.

U utorak, 30.10. 2012. godine s početkom od 8 sati u restoranu Lido (Jarun bb, Zagreb) bit će održan 'kontroling' doručak u organizaciji tvrtke Poslovna učinkovitost d.o.o. za poslovno savjetovanje, koja je punopravni član International Group of Controlling. Medijski pokrovitelj događaja je Poslovni dnevnik.

Događaj je namijenjem vlasnicima, menadžerima ili kontrolerima poduzeća koji se u aktualnim uvjetima poslovanja svakodnevno suočavaju s ozbiljnim pitanjima, a način odgovora na njih uvelike utječe na budućnost poslovanja njihova poduzeća. Ako ste odgovorni za ostvarenje organizacijskih ciljeva i pitate se što će se u budućnosti događati na tržištu Vaših proizvoda ili usluga, te hoćete li moći uspješno odgovoriti na poslovne izazove, ili pak samo želite unaprijediti postojeću razinu poslovanja Vašeg poduzeća, ovo je događaj za vas.

Redovito postoji više prepreka za rješavanje navedenih pitanja u poslovanju poduzeća, pri čemu se vrlo često posebno ističu sljedeće dvije:

– nedostatak kvalitetnih i točnih informacija (potreba razumijevanja i povezivanja poslovnih procesa u poduzeću)  

– nedostatak osoblja koje se bavi takvim pitanjima (potreba integriranja podataka, informacijskog sustava i primjerenog izvještavanja odgovornih osoba)

Svrha održavanja događaja

Na ovom događaju bit će predstavljen pristup u upravljanju poslovanjem poduzeća, uvođenjem ili unapređenjem funkcije odnosno koncepta kontrolinga, čime je moguće savladati navedene prepreke, budući kontroling predstavlja izravnu pomoć menadžmentu u upravljanju poslovnim rezultatom poduzeća kroz:

– Povezivanje stručnih znanja više različitih funkcionalnih područja
– Razumijevanje utjecaja jednog problema ili rješenja na druga područja
– Međusobno razumijevanje između stručnjaka različitih profila i mišljenja
– Suradnju u procesu upravljanja različitih funkcionalnih područja
– Izradu više alternativa kao prijedloga rješenja problema
– Višedimenzionalni pristup u rješavanju složenih problema

U poslovnoj praksi poduzeća glavni razlozi uvođenja odnosno unapređenja kontrolinga u poduzeću kreću se od očuvanja postojeće vrijednosti poslovanja poduzeća do njenog povećanja odnosno stvaranja nove vrijednosti.

Razlozi sudjelovanja na događaju

Prijavite se za sudjelovanje na Kontroling doručku na kojemu ćete imati mogućnost upoznati se sa posebnim programom uvođenja, organizacije ili unapređenja kontrolinga u malim i srednjim poduzećima, a na kojem je moguće prijaviti se za:

– In-house besplatne informativne radionice za poduzeća
– Besplatnu 2-dnevnu analizu/skeniranje poslovanja poduzeća
– Mogućnost sufinanciranja 50%-tnog iznosa vrijednosti konzultantskih usluga vaučerom HAMAG-a

Način prijave za sudjelovanje na događaju:

Zbog prirode događaja, broj sudionika je ograničen, a sudjelovanje na događaju je moguće bez plaćanja kotizacije. Stoga je potrebno da što ranije prijavite svoje sudjelovanje na događaju slanjem Vaših podataka na e-mail: Kontroling@PoslovnaUcinkovitost.Eu , a najkasnije do srijede 24.10.2012. godine. Više o svemu pročitajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close