Kako da drugi zarađuju za vas?

Autor: Sponzorirani članak , 23. listopad 2014. u 10:54

Danas, s razvojem interneta i tehnologije, bilo tko može pristupiti svjetskom tržištu, trgovati na njemu i zaraditi.

Većina vas ljudi, kada im spomenete trgovanje na burzi ili svjetskom tržištu, ni ne sasluša do kraja misleći da je to najkompliciraniji posao na svijetu, stresan, dostupan samo onima koji nose odijela po cijeli dan i koji su završili razne škole iz financija.

Ni ne znaju da danas, s razvojem interneta i tehnologije, bilo tko,  s bilo koje točke na planeti može pristupiti svjetskom tržištu, trgovati na njemu i zaraditi.

Sada zamislite da postoji mreža gdje svi gore spomenuti ljudi u odijelima i s raznim školama iz financija trguju, a vi možete kada god poželite iskoristiti njihovo znanje i iskustvo i tako zaraditi?!

Ne morate zamišljati, takvo nešto već postoji i zove se FXLider CopyTrade – mreža s preko 20 000 trejdera koji svakodnevno trguju na svjetskom tržištu i čije znanje možete iskoristiti.

Od sada je ova mreža dostupna i na našem jeziku i postaje sve popularnija među ljudima koji traže dodatnu zaradu.

Kako to zapravo funkcionira?

Kada pristupite mreži, potrebno je izabrati najuspješnije trejdere koji ostvaruju profit, jednim klikom kopirati njihova trgovanja, namjestiti da transakcije odgovaraju visini vašeg kapitala i vaš posao je završen. Sustav zatim automatski kopira sva njihova trgovanja na vaš nalog i kada oni budu zarađivali, automatski ćete i vi zarađivati.

Da biste pristupili FXLider CopyTrade mreži potrebno je samo da imate internet konekciju, pa ukoliko čitate ovaj članak znači da ste jedini uvjet već ispunili.

FXLider Vam daje 50€ početnog kapitala da iskušate trgovanje i testirate FXLider Copy Trade mrežu. Sve što trebate učiniti jest prijaviti se na linku OVDJE.

Konstantno prateći europske standarde i propise uz poštivanje strogih europski regulacija, FXLider, kao eksluzivni partner Fortrade Limited-a, autoriziranog i licenciranog od strane FCA u Ujedinjenom Kraljevstvu pod licencom broj 609970, je dobio passport za Hrvatsku.

Na osnovu ovog passport-a, Hanfa je i službeno uvrstila Fortrade u spisak brokera kojima je omogućeno neometano pružanje usluga u području tržišta kapitala na teritoriju Hrvatske i čije je poslovanje apsolutno u skladu s hrvatskim i europskim zakonima (pod rednim brojem 150 u dokumentu koji možete preuzeti sa web site Hanfe).

Pored toga, Hanfa je sa svoje web stranice uklonila upozorenje koje se odnosilo na FXLider, a koje je u prošlosti objavila.

Time je i Hanfa ukazala da je trgovanje preko FXLider-a 100% sigurno i legalno za sve građane Hrvatske uz svu moguću zaštitu regulatornog sustava.

Pored dolje navedenog odricanja od odgovornosti, ovaj materijal ne predstavlja ponudu , ili zahtjev za izvršenje transakcije bilo kojim financijskim instrumentom. Društvo Fortrade ne prihvaća nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu koja može biti sačinjena od ovih komentara ili za posljedice koje proizilaze iz njih. Ne daju se nikakve izjave niti garancije za točnost i potpunost informacija. Shodno tome svako lice postupa u tom smislu u potpunosti na vlastiti rizik. Svako osigurano istraživanje, ne uzima u obzir specifične investicijske ciljeve, financijsku situaciju i potrebe određene osobe koja može da ga primi. Ono nije sastavljeno u skladu sa zakonskim zahtjevima, osmišljen da promovira nezavisnost investicijskog istraživanja, kao takvog.

New Report

Close