Zuckerberg najavio promjene na Facebooku u 2018.

Foto: DPA/PIXSELL Foto: DPA/PIXSELL

Pred Facebookom je jako puno posla - radilo se o zaštiti zajednice od zlostavljanja i mržnje, obrane od uplitanja stranih država ili osiguravanja da vrijeme provedeno uz Facebook bude kvalitetno.

Mark Zuckerberg ove je godine sam sebi zadao 'osobni izazov' ispraviti nepravdu i štetu uzrokovane lažnim vijestima.

Kako piše tportal, usred sve većeg broja kritika veznih uz Facebookov negativni utjecaj na društvo, predsjednik kompanije, Mark Zuckerberg, u četvrtak je najavio da je njegov 'osobni izazov' za 2018. 'usredotočiti se na ispravljanje svih tih važnih problema', prenosi tportal.

Zuckerbergova novogodišnja odluka koju odlučno slijedi već nekoliko godina samo je potvrda koliko je užasna 2017. godina bila za Facebook i njegove korisnike.

"Pred Facebookom je jako puno posla - radilo se o zaštiti zajednice od zlostavljanja i mržnje, obrane od uplitanja stranih država ili osiguravanja da vrijeme provedeno uz Facebook bude kvalitetno", Zuckerberg je napisao u objavi. "Nećemo moći zaustaviti sve greške i zlorabljenja sustava, no činjenica je da u ovom trenu radimo previše štete pri provođenju naših pravila kao i pri spriječavanju zlorabljenja dostupnih alata."

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve