Zaba krenula u utrku s Keks Payjem i Revolutom

Foto: Borna Filić / Pixsell Foto: Borna Filić / Pixsell

Najveća banka u Hrvatskoj pustila IziPay na m-Zabu koja ima više od 350.000 korisnika.

Vikend nakon što su se dva najuspješnije fintech igrača u Hrvatskoj dosad, Ersteov Keks Pay i Revolut, pohvalili svojim tržišnim uspjehom, najveća banka u Hrvatskoj - Zagrebačka banka, odlučila je svim korisnicima svoje mobilne aplikacije m-Zabe omogućiti besplatno slanje novca s računa na račun bez upisivanje IBAN-a.

Upravo takva funkcionalnost omogućila je Ersteovu Keks Payju da skupi 56.000, a Revolutu da dosegne 50.000 korisnika.

Zaba je dosad takvu mogućnost, zvanu IziPay, nudila isključivo preko nove aplikacije Telekom Bankarstvo, koju zajednički na tržištu nudi s Hrvatskim telekomom.

No, sad ju je ponudila i preko svoje postojeće mobilne aplikacije m-zabe, ujedno najpopularnije bankarske mobilne aplikacije u Hrvatskoj s više od 350.000 korisnika.

Komentari (5)
 • Banky
  Banky 14:52 1.10.2019.

  Odlično za popularizaciju P2P plaćanja da je IziPay koji je prvo bio dostupan u paketu i aplikaciji Telekom Bankarstva, sada i na mZabi.

 • jack_zg
  jack_zg 12:52 1.10.2019.

  U nastavku promocije Revoluta… Preko Revoluta možete ulagati u dionice na američkom tržištu. Svaki mjesec tri transakcije besplatne. Nakon toga 0.1% provizije.

 • Tramvaj
  Tramvaj 10:10 1.10.2019.

  Kako misle krenuti u utrku sa kvalitetnim igračima, a jedina su banka kod koje nemožeš pin na kartici promjeniti na željeni?
  Komedija…

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve