Pokrenut portal za pomoć pri zapošljavanju u ICT sektoru

Autor: Poslovni.hr , 15. travanj 2015. u 10:30
Foto: ICT Business

Projekt je orijentiran prema posloprimcima i poslodavcima.

ICTbusiness.info, specijalizirani web portal za informacije iz područja informacijskih i telekomunikacijskih tehnologija u suradnji s portalom posao.hr pokreće novi projekt na web odredištu http://www.ictbusiness.info/posao na kojem će građani koji traže posao moći pronaći listu ponuđenih poslova na domaćem i regionalnom ICT tržištu, a poslodavci među registriranim građanima pronaći nove zaposlenike.

Kako ističe Dražen Tomić, glavni urednik ICTbusiness.info, projekt je orijentiran prema posloprimcima i poslodavcima. Cilj je pomoći domaćoj ICT zajednici oformiti jedinstveno mjesto za pronalaženje novih zaposlenika, ali i potencijalnim zaposlenicima omogućiti lakši pregled i pronalaženje posla i to jednoj od najpropulzivnijih gospodarskih grana.

Suradnja ICTbusiness.info i posao.hr odnosit će se na zajedničko prikupljanje i objavljivanje oglasa za zapošljavanje u ICT sektoru, zajedničke promotivne pakete za ICT tvrtke s vrlo velikim ciljanim dosegom kakvog jedino ovakva suradnja na tržištu može ponuditi. Uz to, tvrtkama iz ICT sektora na raspolaganju će biti nekoliko oblika oglašavanja svojih potreba za zaposlenicima te će im na taj način biti omogućeno da zaista pronađu upravo onakve zaposlenike kakve potražuju. Pritom će ICTbusiness.info i kroz kanale od društvenih mreža, newsletera promovirati novu uslugu kao i najzanimljivije poslove koji se pojave na tržištu rada.

Komentirajte prvi

New Report

Close