Pokrenite se – vodite posao iz vlastitog dlana

Autor: Poslovni.hr , 19. lipanj 2015. u 09:57
Foto: BizIT

Pogurajte tvrtku prema uspjehu i počnite koristiti smartphone kao virtualni ured!

Zašto si ne dopustiti taj luksuz ako možete – radite otkud god želite samo uz pomoć smartphonea! Većina nas u uredu koristi uvijek iste aplikacije (email, internet preglednik, aplikacije uređivanje fotki, e-banking…) za upravljanje poslovanjem. Tehnologija se danas toliko razvila na smartphone uređajima da i na njima možete koristiti te iste aplikacije! Ali dobivate puno više – mogućnost fleksibilnosti i većeg uživanja u radu jer sami birate mjesto gdje ćete raditi, piše BizIT.

Već smo pisali o 4 mjesta gdje možete raditi produktivnije i ugodnije, a kako je život poduzetnika nepredvidljv dobro je da promislite o selidbi ureda na smartphone i virtualnom odrađivanju posla. Mislite da je to nemoguće? Donesite odluku nakon što dođete do kraja ove naše liste!

Email, kalendar, to-do liste, putovanja

Na smartphoneu jednako održavate komunikaciju sa klijentima, zaposlenicima i partnerima kao i u uredu, a od opcija za bolju produktivnost imate aplikacije Wunderlist, AnyDo, Todoist… Vaš smartphone će vas alarmom ili notifikacijom obavijestiti o narednom sastanku koji ste unijeli u kalendar, a i poslovna putovanja možete lako planirati uz aplikacije kao što su TripIt, PackingPro, TripAdvisor i sl.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close