Perpetuum Mobile otvorio ured u Varaždinu

Autor: Bernard Ivezić , 03. svibanj 2016. u 22:00
Ivo Špigel/ Zarko Basic/PIXSELL

U potrazi za programerima tvrtka cilja FOI.

Zagrebačka softverska tvrtka Perpetuum Mobile otvorila je razvojni ured u Tehnološkom parku Varaždin, gdje cilja na IT stručnjake s Fakulteta organizacije i informatike (FOI).

Ivo Špigel, član Uprave tvrtke Perpetuum Mobile, koja zapošljava više od 30 IT stručnjaka, kaže da ga veseli suradnja s FOI-jem te aktivno sudjelovanje u daljnjem razvitku varaždinskog gospodarstva u području digitalne ekonomije. U Tehnološkom parku Varaždin trenutačno se nalazi 45 mahom IT tvrtki, a park planira do 2020. godine dograditi kapacitete u koje planira smjestiti od 150 do 200 startupa.

Voditelj Perpetuumova razvoja u Varaždinu je Zvonimir Dimovski, stručnjak u području front-end razvoja i korisničkog iskustva, tzv.  dizajna UX-a i UI-a."Imamo velika očekivanja od FOI-ja kao rasadnika mladih, talentiranih stručnjaka koji će nalaziti svoje mjesto u Perpetuumovu timu, bez potrebe da napuštaju ovaj prekrasan grad u potrazi za stručnim i profesionalnim izazovima i razvoju karijere", kaže Špigel. Dodaje da Perpetuum seli i lokaciju svog sjedišta u Zagrebu u Centar Bundek u Novom Zagrebu.

Komentirajte prvi

New Report

Close