Novi iPhone SE dostupan i u Hrvatskoj po vrlo povoljnim cijenama

Autor: Poslovni.hr , 09. travanj 2016. u 10:54
Foto: DPA/PIXSELL

Uređaj se može kupiti u HG Spotovim trgovinama u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Vinkovcima, kao i na njihovom web shopu…

Appleov najnoviji model pametnog telefona iPhone SE, predstavljen 21. ožujka, od sada je dostupan u brojnim hrvatskim trgovinama i kod dva najveća telekom operatera, i to po cijenama koje su najniže za bilo koji novi iPhone dosad.

Kako piše Jutarnji, uređaj se tako može kupiti u HG Spotovim trgovinama u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Vinkovcima, kao i na njihovom web shopu, a cijena za model sa 16 gigabajta interne memorije je 3979 kuna. Model sa 64 gigabajta memorije košta 4849 kuna, a dostupni su u četiri boje – space grey, silver, gold i rose gold. Uz novi iPhone SE, u HG Spotu je dostupan i novi iPad Pro sa 9,7-inčnim zaslonom, a njegova cijena za početni model sa 32 gigabajta memorije i Wi-Fi povezivošću je 5639 kuna (4G LTE opcija je 1200 kuna skuplja).

Uređaji se mogu kupiti i u iStyleovim trgovinama, a cijene su identične: 3979 kuna za 16 GB i 4849 kuna za 64 GB memorije.

iPhone SE je pametni telefon koji dolazi u formi iPhonea 5S, dakle s Retina zaslonom od 4 inča, ali s unutarnjim komponentama iPhonea 6S. Pokreće ga Appleov procesor A9.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Vjerojatno se ekipa nakrcala dionica Applea ……. koma


…koliko kosta ovakvo reklamiranje?

Misliš prostituiranje?

Tko su ti zagrepcani kojima se svidja ovo …koja je to dobna skupina. sto su po zanimanju??
I na kraju pitanje za redakciju:
koliko kosta ovakvo reklamiranje?

New Report

Close