IN2 implementirao Dynamics AX u KBC Zagreb

Autor: Poslovni dnevnik , 18. veljača 2014. u 10:55
Darko Takač, voditelj AX tima u In2

ERP rješenje koje obuhvaća procese računovodstva, financija, nabave.

Zagrebačka softverska tvrtka IN2 implementirala je Microsoft Dynamics AX rješenje u Kliničkom bolničkom centru Zagreb i potpisala ugovor o implementaciji tog rješenja u KBC Rijeka.

Riječ je o ERP rješenju koje obuhvaća poslovne procese računovodstva, financija, nabave i upravljanja zalihama koje je IN2 posebno prilagodio potrebama velikih kliničkih bolničkih centara.

Uvođenjem AX sustava postignuta je integracija i standardizacija poslovnih procesa te osigurana veća operativna efikasnost, posebno u segmentu nabave i kontrole financijskih limita.

Nakon završetka posla u KBC-u Zagreb – najvećem u Hrvatskoj s oko 5.250 zaposlenih, IN2 je započeo implementaciju Microsoft Dynamics AX-a i u KBC-u Rijeka, drugom po veličini KBC-u u Hrvatskoj s više od 3.400 zaposlenih. AX će u KBC-u Rijeka biti implementiran za podršku procesima planiranja i provođenja nabave, računovodstva i upravljanja zalihama.

U oba slučaja AX je usko integriran s bolničkim informacijskim sustavom BIS – rješenjem IN2 grupe koje koristi više od polovice hrvatskih bolnica, odnosno oko 60 posto bolnica prema kriteriju broja bolničkih kreveta.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Novi sustav za upravljanje radnim nalozima u pogonima za obradu i proizvodnju, radi u ‘cloud-u’ [emo_palacg]:

Vaš link …[/url]

New Report

Close