Philip Morris prestaje proizvoditi klasične cigarete, a u novi biznis je uložio više od tri milijarde dolara

Autor: Poslovni.hr , 05. siječanj 2018. u 12:38
Foto: Reuters

Kako ističu u Philip Morrisu, prednost ovog proizvoda je u tome što se ne dimi i pri tome ne stvara neugodan miris koji ostaje na odjeći i tijelu te ne proizvodi pepeo.

Najpoznatiji svjetski proizvođač cigareta Philip Morris intenzivno radi na budućnosti bez dima cigareta. U doglednoj budućnosti tvrtka planira u potpunosti prestati proizvoditi cigarete, a korisnicima već nude potencijalno manje štetnu alternativu nazvanu IQOS, piše tportal.

Rabi se na način da se duhanski umetci, brendirani pod imenom Heets, umetnu u elektronički uređaj za grijanje duhana, IQOS, saznali je tportal u Bologni, u tvornici ovog revolucionarnog proizvoda, u koju je američka kompanija uložila milijardu dolara.

Kako ističu u Philip Morrisu, prednost ovog proizvoda je u tome što se ne dimi i pri tome ne stvara neugodan miris koji ostaje na odjeći i tijelu te ne proizvodi pepeo.

Phillip Morris u razvoj IQOS-a ulaže ogroman novac – od 2008. godine uložio je više od tri milijarde dolara u razvoj proizvoda koji bi trebali biti manje štetni od klasičnih cigareta.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Kakve su nuspojave ?

New Report

Close