Dinner in the Sky® u Zagrebu ovog lipnja

Autor: Sponzorirani članak , 17. travanj 2014. u 13:34
dinner

Izvršni šef kuhinje The Westin Zagreba priprema ekskluzivne večere 50 metara iznad hotela

HUP-Zagreb d.d. među prvima u regiji predstavlja jedinstveni projekt Dinner in the Sky®.

Fantastičan doživljaj uistinu jedinstvenog ugođaja, na stolu za 22 osobe, koji se podiže uvis, na 50 metara visine iznad eminentnog zagrebačkog hotela The Westin Zagreb očekuje sve zainteresirane ovog lipnja odnosno od 11. do 15. lipnja.

 

Posjetitelji će moći doživjeti čari vrhunske kuhinje The Westin Zagreba, pod kuharskom palicom izvršnog šefa kuhinje, Tomislava Hrubana. Jedan od najboljih šefova kuhinje u Hrvatskoj i regiji, višestruko nagrađivani šef kuhinje The Westin Zagreba pripremat će birane delicije za niz jedinstvenih gourmet večera, Dinner in the sky®, te će se osobno pridružiti gostima na visini od 50 metara, kako bi govorio o svojoj strasti prema kuhanju i kako bi gostima bolje približio jela u kojima će gosti tada uživati.

Osim večere na visini od 50 metara, posjetitelji će moći uživati i u ručku, brunchu na nebu ili u pogledu na Zagreb s jedinstvene pozicije, iznad samog središta grada, uz koktel ili šampanjac.

 

Dinner in the sky® je dio projekta Events in the sky i odvija se trenutačno u preko 40-ak zemalja diljem svijeta. Osim ekskluzivnih i jedinstvenih doživljaja ovaj projekt karakterizira i iznimna briga oko sigurnosti. Svi koncepti su dizajnirani prema njemačkom standardu DIN 4112.

Oprema je izrađena u Belgiji pod nadzorom Rheinlanda TÜV i predstavlja vrhunac u sigurnosnim event standardima.

The Westin Zagreb s ponosom ugošćuje ovaj jedinstven projekt i na ovaj način doprinosi daljnjoj promociji grada Zagreba.

 

Za sve daljnje rezervacije i upite molimo posjetite:

www.hotelwestinzagreb.com/novosti-aktivnosti/novosti

www.dinnerinthesky.com.hr/dinner-sky-zagreb-lipanj-2014 

New Report

Close