Svjetska korporacija prepoznala hrvatsku tvrtku kao top partnera za napredna poslovna rješenja

Autor: Promo , 13. veljača 2019. u 09:16
Foto: promo

Dassault Systemes rješenja u Adriatic regiji su dostupna još od 1995.godine, kada je osnovana prva tvrtka članica CADCAM Grupe sa sjedištem u Zagrebu.

Status Platinum partnera je najviša razina priznanja partnerstva s tvrtkom Dassault Systemes čija programska rješenja predstavljaju standard u industriji. Vodeći u segmentu softvera za digitalnu transformaciju, 3D modeliranje, projektiranje, virtualne simulacije, upravljanje proizvodnim procesima i životnim ciklusom proizvoda, razvili su Program nagrađivanja partnera kako bi oni koji zadovoljavaju najviše standarde bili lakše prepoznati od strane korisnika.

Dassault Systemes rješenja u Adriatic regiji su dostupna još od 1995.godine, kada je osnovana prva tvrtka članica CADCAM Grupe sa sjedištem u Zagrebu. Od tada CADCAM Grupa kontinuirano raste, proširuje svoja znanja kao i portfolio softvera i pratećih usluga. Ulaganjem u resurse i širenjem znanja, CADCAM Grupa je u mogućnosti isporučiti end-to-end rješenja za poslovne procese, a naročito za one tvrtke koje žele digitalizirati poslovanje i objediniti sve poslovne procese.

Za dobivanje statusa Platinum partnera potrebno je zadovoljiti višestruke kriterije, kontinuirano raditi na usavršavanju, prilagođavati se trendovima, uspješno provoditi zahtjevne projekte, rasti zajedno s korisnicima te dokazati visoku razinu znanja o industriji i programskim rješenjima.

Osim što su jedini Platinum partner za Dassault Systemes rješenja u Adriatic regiji, sve tvrtke članice CADCAM Grupe su i jedini ovlašteni Dassault Systemes certifikacijski i edukacijski centar. Čime dodatno potvrđuju, ne samo stručnost, već i da su najbolji i u klasi.

Ulaganje u znanje i vještine ljudi nam je najvažnije, jer brzina kojom tehnologija u industriji napreduje zahtjeva stalno učenje i savladavanje novih trendova. Zahvaljujući tome, naš tim održavamo profesionalnim te smo u mogućnosti zadovoljiti visoke kriterije klijenata.“ – izjavo je direktor CADCAM Grupe, Zlatko Šimunec.

Programska rješenja koja obuhvaćaju sve proizvodne faze; od ideje, dizajna, planiranja proizvodnje, testiranja i virtualnih simulacija, omogućuju korisnicima uvid u realnu sliku kako će izgledati i funkcionirati konačni proizvod te olakšavaju optimizaciju proizvodnje. Kontinuirano unaprjeđivanje lokalnog tima za tehničku podršku i vlastiti R&D odjel omogućuju brzu implementaciju i posljedično brži povrat uloženog, a to dokazuje i status Platinum partnera.

Sve tvrtke koje žele unaprijediti proizvodne procese mogu kontaktirati CADCAM Grupu i zatražiti procjenu postojećeg stanja (eng. Business Value Assessment).

New Report

Close