Tele2 omogućuje prednarudžbe za novi Samsung Galaxy Note9

Autor: Promo , 10. kolovoz 2018. u 15:29
Foto: Press

Svim svojim korisnicima, ljubiteljima Samsung Galaxy Note9 uređaja, koji žele prije svih uživati u svim mogućnostima koje nudi, a pritom i uštedjeti, Tele2 omogućuje prednarudžbu ovog izvrsnog uređaja.

Samsung Galaxy Note9 predstavljen je 9. kolovoza u New Yorku na Unpacked eventu gdje je pokazao upravo ono zbog čega se s nestrpljenjem očekivao ovaj uređaj, za kojeg se s pravom govori da je daleko više od samog pametnog telefona.

Osnovna karakteristika Samsung Galaxy Note9 je baterija kapaciteta 4000mAh koja traje cijeli dan, najveća do sada na premium Galaxy pametnim telefonima. Baterija omogućuje razgovore, dopisivanje, igranje igara i gledanje filmova tijekom cijelog dana.

Druga važna novost je kapacitet interne memorije od 128 GB ili 512 GB, s mogućnošću umetanja microSD kartice. Galaxy Note9 može imati i do terabajt memorije kako bi korisnici bili sigurni da imaju dovoljno prostora za svoje najdraže fotografije, video zapise i aplikacije.

Treća karakteristika koju treba izdvojiti je brzina i snaga. Note9 je moćan pametni telefon s najsuvremenijim 10nm procesorom i podrškom za najbrže brzine mreže dostupne na tržištu (do 1.2 GB/s) za streaming i preuzimanje bez usporavanja. Također, opremljen je vodećim Samsungovim Water Carbon Cooling sistemom i AI algoritmom za prilagođavanje performansi kako bi pružio snažnu, ali stabilnu izvedbu.

Od ostalih novosti tu je potpuno nov način korištenja S Pen olovke te pametna kamera koja optimizira prizor i kreira nevjerojatnu, vjerodostojnu fotografiju.

Svim svojim korisnicima, ljubiteljima Samsung Galaxy Note9 uređaja, koji žele prije svih uživati u svim mogućnostima koje nudi, a pritom i uštedjeti, Tele2 omogućuje prednarudžbu ovog izvrsnog uređaja.

Samsung Galaxy Note9 može se prednaručiti za 1.999,00 kn odmah, ostatak na rate, putem Tele2 webshopa do 23. kolovoza, a dodatna pogodnost prednarudžbe je 750,00 kuna niža cijena ako korisnik pri tome odluči zamijeniti svoj stari telefon.

Isto tako, svi korisnici starijeg modela Samsung Galaxy Note mogu ostvariti dodatni popust od 750 kuna, ako zamijene rabljeni mobitel s novim Samsung Galaxy Note9 kod Samsungovog otkupnog partnera.

Uređaj kreće u regularnu prodaju od 24. kolovoza 2018. kada kreće i isporuka prednaručenih uređaja.

Kako bi korisnici uživali u neograničenoj slobodi komunikacije na ovom izvrsnom uređaju, Tele2, jedini u Hrvatskoj, na mobitelima omogućuje neograničeni internet, razgovore i SMS poruke, kako prema Tele2 mreži tako i prema drugim mobilnim i fiksnim mrežama u Hrvatskoj. Brinući o zadovoljstvu svojih korisnika priprema ponude koje će donijeti novo neustrašivo iskustvo, a uz novi Samsung Galaxy Note9 to je zagarantirano.

New Report

Close