Kako digitalna transformacija mijenja poslovanje vaše klinike na bolje

Autor: Promo , 21. rujan 2017. u 10:00
Foto: Press

Digitalna transformacija znači promjene poslovanja iz temelja zbog visoke razine korištenja digitalnih tehnologija.

Digitalna transformacija tema je brojnih poslovanja, a zbog svoje velike važnosti je nazivaju i četvrtom industrijskom revolucijom.

Ako pretražujete Internet, primijetit ćete kako je prepun case studyja o digitalnim transformacijama koje su provela velika imena kao što su Starbucks, Audi, Lego i McDonald's. Međutim, digitalna transformacija nije nešto što se događa samo svjetskim korporacijama – događa se i vašoj poliklinici, upravo sada dok čitate ovaj članak. Pitanje nije hoćete li je uvesti u svoje poslovanje – nego na koji način će postati dio vaše strategije poslovanja.

Kako vidite svoju polikliniku u bližoj budućnosti?

Zamislite način na koji vaša poliklinika posluje za manje od dvije godine: provjeravate svoje pacijente putem video poziva, organizirate sastanke vaših timova između nekoliko gradova, država i vremenskih zona, a sustav na vašem računalu radi analizu podataka nalaza vaših pacijenata i automatski predlaže najbolje načine za liječenje.

Digitalna transformacija znači promjene poslovanja iz temelja zbog visoke razine korištenja digitalnih tehnologija.

Sve navedeno nije neka daleka budućnost – takav način rada se već događa.

Case Study: Švedska

Malo selo u Švedskoj, Slussfors, od prve je ambulante udaljeno čak 65 kilometara i ima velik postotak stanovništva starijeg od 80 godina. Njihova svakodnevnica promijenila se zahvaljujući modernim tehnologijama – u mjestu je napravljena ambulanta u kojoj je sve digitalizirano i jednostavno za korištenje. Pacijent dolazi izmjeriti krvni tlak, a zatim se čuje sa svojim doktorom putem videopoziva kako bi ga prokomentirali. Na isti način komentiraju nalaze pretraga i ostale stvari za koje nije potrebna fizička prisutnost pacijenta.

I to je samo jedan od načina na koji može funkcionirati i vaša poliklinika. Brigu za pacijente dovodite na potpuno novu razinu, a samim time proširujete i mrežu vaših pacijenata.

Četiri područja koja se u vašoj poliklinici mijenjaju iz temelja

Digitalna transformacija znači promjene poslovanja iz temelja zbog visoke razine korištenja digitalnih tehnologija, i to u ova četiri područja:

Poslovni procesi

Vaš način poslovanja mijenja se iz temelja, a taj temelj je – sve digitalno.

Pacijenti

Brigu za vaše pacijente dovodite na potpuno novu razinu zahvaljujući modernim tehnologijama.

Zaposlenici

Vaš će tim jednostavnije surađivati i razmjenjivati mišljenja i iskustva – gdje god da se nalazi.

Predstavljanje vaših usluga

Od sada se predstavljate na globalnoj razini – način predstavljanja vaše poliklinike na Internetu dovodi vam i nove pacijente.

Započnite digitalnu transformaciju već danas!

Napravite prvi korak i preuzmite besplatni e-book «Kako digitalna transformacija mijenja privatno zdravstvo iz temelja»: Kliknite i preuzmite e-book 

Ako želite saznati više, posjetite event «Kako započeti s digitalnom transformacijom?». Event se održava 29. rujna 2017. godine s početkom u 14 sati u prostorijama Microsofta na adresi Horvatova ulica 82.

Stručnjaci iz područja IT-ja i poslovanja objasnit će vam kako u strategiju poslovanja svoje poliklinike uvrstiti digitalnu transformaciju. Ispunite prijavnicu i rezervirajte svoje mjesto. 

New Report

Close