14.12.2018 Učinkovito delegiranje i rukovođenje timom

Autor: Poslovni.hr , 04. prosinac 2018. u 14:52
Foto: Fotolia

Mnogim menadžerima, osobito onima koji su tek stupili na tu funkciju, najveći je izazov delegirati zadatke svom (novom) timu iz brojnih razloga. Jedan od najčešćih je što ne znaju kako, ili kako najbolje. 

Nakon ovog seminara naučit ćete zašto je delegiranje zadataka korisno za Vas i Vaš tim, kako bi Vam ostalo više vremena za strateško upravljanje i razvoj svojih zaposlenika.

Zašto investirati u edukaciju?

Svrha seminara je naučiti i znati primijeniti pravilne tehnike i stilove upravljanja zaposlenicima (individualno ili u timu), kako bi se postiglo efikasnije postizanje ciljeva i rasterećenje od mikro-menadžerskih operacija, a u svrhu fokusiranja na ostvarivanje srednjoročnih i dugoročnih strateških ciljeva kompanije.

Nakon ovog seminara menadžeri će razviti svoju vještinu upravljanja timom, efikasnijeg upravljanja vremenom i procesom procjene učinka kroz usmjeravanje zaposlenikadelegiranje zadataka i razvojnih razgovora.

Cilj je učinkovito upravljanje resursima (ljudi, vrijeme) kako bi se postigla veća produktivnost, potaknuo timski rad i preuzela odgovornost za postizanje ciljeva u okviru budžeta, na ispravan način i na vrijeme.

Koje su teme?

  • kako učinkovito rukovoditi zaposlenicima
  • koje stilove vođenja razlikujemo
  • što je potrebno za uspješan razvoj zaposlenika
  • delegiranje kao alat razvoja članova tima
  • što (ne) treba delegirati, kako i kada?
  • proces delegiranja, prepreke i tipične greške
  • upravljanje zaposlenicima pomoću ciljeva
  • delegiranje i efikasno upravljanje vremenom
  • delegiranje i povratna informacija zaposlenicima o učinku

Kome je ovaj seminar namijenjen?

Vlasnicima tvrtki, partnerima, direktorima, rukovoditeljima, projektnim menadžerima i voditeljima timova svih razina u organizaciji. Osobito se preporučuje zaposlenicima koji su u planu razvoja menadžerske karijere i koji će u skoroj budućnosti preuzeti odgovornost za upravljanje timom, nedavno su bili promovirani ili su već preuzeli menadžersku funkciju, ali postoji potreba za unapređenjem njihovih upravljačkih kompetencija.

Naziv seminara: "Učinkovito delegiranje i rukovođenje timom"

Datum održavanja: 14.12.2018

Trajanje treninga i satnica: Trening se održava u trajanju od 10.00 do 16.00 sati, s pauzom za ručak u trajanju od sat vremena, te dvije kraće pauze tijekom dana.

Mjesto održavanja: Oreškovićeva 6h/1, Zagreb (dvorana Večernji list – Poslovni dnevnik)

AGENDA
10:00-11:30
Što je upravljanje?
Stilovi rukovođenja
Upravljanje zaposlenicima pomoću ciljeva
11:30-12:30 Pauza
12:30-14:00
Delegiranje
Delegiranje i upravljanje učinkom zaposlenika
14:00-14:15 Pauza
14:15-16:00
Vježbe
Pitanja i odgovori

Kolika je Vaša investicija:

Redovna cijena kotizacije iznosi 1.450 kn + PDV. 
Za rane prijave i uplate do 1.12.2018. cijena kotizacije iznosi 1.000 kn + PDV.  
U cijenu kotizacije su uključeni svi radni materijali potrebni za sudjelovanje na seminaru, potvrda o sudjelovanju i ručak.

Kako se prijaviti na seminar?

Želite li se prijaviti za sudjelovanje u seminaru, molimo vas da ispunite online formu ispod teksta. Po zaprimljenoj prijavi poslat ćemo vam predračun za plaćanje kotizacije. Dokaz o plaćenoj kotizaciji potrebno je do 13.12.2018. poslati na email: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr kako biste osigurali svoje mjesto na seminaru. Račun ćete dobiti nakon održanog seminara.

ORGANIZATOR SEMINARA: Poslovni dnevnik – Večernji list d.o.o.

Predavačica: Ivana Zvrko, mag.edu. 

O PREDAVAČICI:
Ivana Zvrko partner je i direktor konzultantske tvrtke ADIZ www.adiz.hr za poslovne edukacije. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i stekla zvanje magistre edukacije. Pohađa poslijediplomski studij Organizacija i Management na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Tijekom dugogodišnje karijere radila je kao menadžer prodajnih predstavnika za poslovne korisnike u Hrvatskom Telekomu, edukacija za sve kanale prodaje, prodajnih trenera, projektnih i procesnih menadžera u prodaji. Ima bogato međunarodno iskustvo u Deutsche Telekomu u upravljanju kvalitetom edukacija u Europi i implementaciji regionalnih projekata. Članica je mnogih stručnih i profesionalnih udruženja i organizacija.

ORGANIZATOR SEMINARA: Poslovni dnevnik/Večernji list
Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem! 
Tel: + 385 1 6326 085
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

Popis svih seminara potražite na web stranici www.poslovni.hr/seminari/

Otkrivamo 4 osnovna stila menadžerskog upravljanja. Pročitaj više OVDJE

ODRŽANI TERMINI: 8.6.2016., 20.10.2016., 9.12.2016., 8.2.2017., 5.4.2017., 15.5.2017., 20.7.2017., 20.9.2017., 12.10.2017., 16.11.2017. 27.2.2018.

Večernji list d.o.o. posvećuje veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika, za više informacija pročitajte Politiku privatnosti.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close