Napokon pristupačna i jednostavna videokonferencija!

Autor: Sponzorirani članak , 07. travanj 2016. u 08:24
Foto: PR

Klasični sustavi za video konferenciju znaju biti preskupo i prekomplicirano rješenje za male i srednje tvrtke

Videokonferencija je sve popularniji način komunikacije s udaljenim partnerima, klijentima i suradnicima, neusporedivo učinkovitiji od primjerice klasičnog konferencijskog poziva, u kojem ne možete vidjeti osobe s kojima komunicirate. Osim toga, videokonferencija u potpunosti otklanja troškove službenih putovanja, povećava produktivnost, suradnju i komunikaciju, štedi vrijeme, ubrzava posao, te postaje svjetski trend u poslovnoj komunikaciji.

Nažalost, klasični sustavi za video konferenciju znaju biti preskupo i prekomplicirano rješenje za male i srednje tvrtke, pa često koriste besplatne servise za komunikaciju, što zna biti vrlo neprofesionalno.

Aver VC 520 je inovativan, visokokvalitetan komplet za Full HD video konferenciju, koji se sastoji od pomične kamere i speakerphone-a. Pogodan je za komunikaciju u malim, srednjim ali i velikim sobama za sastanke, te kompatibilan s gotovo svim servisima i aplikacijama na tržištu kao što su Skype, Microsoft Lync, Google Hangouts, FaceTime, Cisco Webex, Adobe Connect, …

Zahvaljujući Plug&Play dizajnu, dovoljno je povezati USB konektor s laptopom i spremni ste za videokonferencijski poziv, bez potrebe za ikakvom instalacijom.

Pomična PTZ kamera sa snažnim, 12 x optičkim zumom omogućuje zumiranje i najsitnijih detalja, primjerice dokumenta na stolu, ali i širokokutni pogled na cijelu dvoranu i sve sudionike sastanka. S druge strane, brzi autofokus omogućuje gladak, realističan prikaz pokreta, bez trzaja.

VC520 nudi speakerphone, koji kombinira visokokvalitetan zvučnik snage 10W i tri ugrađena, usmjerena mikrofona, što rezultira vrhunskom kvalitetom zvuka.

Sustav VC520 izrazito je pristupačan i jednostavan za korištenje, a svaki sastanak, prezentaciju ili edukaciju učiniti će visokoprofesionalnim!  

New Report

Close