Master koji otvara europske poslovne prilike

Autor: Sponzorirani članak , 15. lipanj 2014. u 11:02
Press foto

Master program Međunarodno poslovanje odlična je prilika za sve koji bi htjeli razviti menadžerske vještine.

Master program Međunarodno poslovanje odlična je prilika za sve koji bi htjeli razviti menadžerske vještine rukovođenja zaposlenicima, raditi u internacionalnim poduzećima, surađivati s najboljim profesorima poduzetništva i razumjeti poslovanje u Europskoj uniji. Master program obuhvaća suvremene predmete iz područja pozitivne psihologije, kreativnosti i inovativnosti u poduzetništvu, kineski i ruski jezik.  

Master program pohađaju ljudi s poslovnim iskustvom, kako na području Hrvatske, tako i Europske unije, ali i mladi koji žele ostvariti svoj vlastiti poslovni put, surađivati s najboljim profesorima iz Slovenije i Europe te usvojiti vještine rukovođenja ljudima. Predavači su Slovenci, vrhunski stručnjaci iz prakse, a studente svakog dana u virtualnom prostoru prati mentor iz Hrvatske, koji im je na raspolaganju 7 dana u tjednu. Gostujuća predavanja lokalnih stručnjaka iz prakse održavaju se tijekom trajanja svakog predmeta. Za studij na master programu potrebno je znanje engleskog jezika.

Od ove godine studenti master programa mogu, osim na hrvatskom jeziku, studirati i na engleskom jeziku, zajedno sa studentima sa svih kontinenata. 

Jedini fakultet na kojem možete studirati online na hrvatskom jeziku

Online studij pravi je način studija za vas ako zbog svog posla trebate veću fleksibilnost, ako ste mladi i aktivni ili imate druge obveze zbog kojih ne možete dolaziti na predavanja. Na online studiju nećete nikad biti sami: nudimo podršku sedam dana u tjednu uz profesore, mentore i stručne radnike na fakultetu, a s vama su i studijski kolege, kao i tehnička podrška. Za studij je potrebna disciplina jer obveze ispunjavate svaki tjedan u rokovima, s primjerima iz prakse i vrhunskim predavačima, uz suvremene tehnologije. Isprobajte ga besplatno već danas.

POSJETITE NAS NA KLASIČNIM PREZENTACIJAMA 

ZAGREB, utorak, 17. lipanj u 17. sati

Savez slovenskih društava u HR

Slovenski dom Zagreb, Masarykova 13, Zagreb

 RIJEKA, srijeda, 18. lipnja u 19.30

Grand Hotel Bonavia, Dolac 4, 51000 Rijeka

U Rijeci pozivamo vas na predavanje o timskom radu koje će održati Matjaž Kek, trener ovogodišnjeg pobjednika Hrvatskog nogometnog kupa NK Rijeke i gostujući predavač na DOBA Fakultetu nakon prezentacije. Prijave su moguće na info@doba.hr

 UMAG, petak, 20. lipnja u 18 sati

Pučko otvoreno učilište Ante Babić, Umag

PULA, petak, 20. lipnja u 18 sati

Hrvatska gospodarska komora, Carrarina 5, Pula

 Pridružite nam se i na online prezentacijama uživo 

Tko smo? DOBA Fakultet najveći je privatni fakultet u Sloveniji i jedini u Jugoistočnoj Europi s  međunarodnom akreditacijom online studija. Odlikuju nas tradicija, EU standardi, najsuvremeniji praktični programi te 14-ogodišnje iskustvo u online obrazovanju. Ove godine na DOBA Fakultetu studira više od 1.200 studenata, od toga 1.100 online studenata. Ponosimo se s više od 3.000 diplomanata od kojih 64% napreduje nakon diplome. 

Za detaljnije informacije posjetite www.doba.hr ili www.facebook.com/DOBAHrvatska.

New Report

Close