FOTO: Otvoren drugi Poduzetnički centar u dalmatinskoj regiji vrijedan 1,5 milijuna kuna

Autor: Poslovni.hr , 15. svibanj 2018. u 11:45
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Poduzetnički centarnamijenjen razvoju poduzetništva i OPG-ova u poljoprivredi i ruralnom turizmu.

U Vrgorcu je u utorak otvoren novouređeni poduzetnički centar, u što je uloženo 1,5 milijuna kuna, a potom su gradske vlasti potpisale ugovore sa četiri nova investitora u Gospodarsku zonu Ravča.

Poduzetnički centar, smješten u zgradi stare općine, otvorio je gradonačelnik Vrgorca i saborski zastupnik Mosta Ante Pranić. 

Nakon svečanog otvaranja, direktorica Poduzetničkog centra Vrgorac Milka Beus i gradonačelnik Pranić u ime Grada Vrgorca potpisali su ugovore sa četiri nova investitora u Gospodarskoj zoni Ravča.

Četiri parcele u GZ Ravča kupili su investitori iz BiH – tvrtke Arivolt, Jurprom, Elektromilas i Bloom – koji će graditi proizvodne hale za potrebe automobilskog sektora, farmaceutske industrije, građevine i elektroinstalacija.

"Potpisivanjem tih ugovora Gospodarska zona Ravča je popunjena 95 posto. Ostaje još samo jedna građevinska parcela, a i za nju imamo pregovore s jednim ozbiljnim investitorom", kazao je gradonačelnik Pranić, koji je najavio da će u GZ Ravča do 2020. biti otvoreno novih 100 radnih mjesta.

Komentirajte prvi

New Report

Close