Sjećanje na bake, domaće savijače i tijesto koje se razvlačilo na stolnjaku zaživjelo je u podrumu Tržnog centra Savica u Zagrebu, gdje se od ranih jutarnjih sati iz jedne male pekarnice simbolična naziva Bakine savijače širi miris prhkih i sočnih domaćih savijača, onakvih kakve su nekad radile naše bake. Svojim ih vrijednim rukama od ručno vučenog tijesta radi Jadranka Hadžić, koja nas je dočekala s osmijehom i tanjurom punim svježih štrudli.
Izabrala dobru opciju
Prije pet godina Jadranka je preko noći ostala bez posla. U tom je trenutku imala dvije opcije – biro ili preuzimanje tvrtke koja je bila pred raspadom. Uz podršku obitelji i majčinu financijsku pomoć odlučila je krenuti od samog početka. Poučena iskustvom bake u rodnom Bjelovaru pokrenula je Bakine savijače koje su danas sinonim za okus tradicije i provjerenu kvalitetu.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu