Poznato kulinarsko lice s malih ekrana Branko Ognejnović iz tvrtke Majstor kuhar predstavio je u petak u Dubrovniku na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-ova svoje umijeće. Zajedno s kolegama Dariom Liderom i Goranom Vukovićem počastio je nazočne pastom s morskim plodovima.
Za ovo jelo utrošeno je 20 kilograma tjestetnine, a što je bilo dostatno za 300-injak degustacijskih porcija. "Mi želimo promovirati zdravu hranu koja se bazira na mediteranskoj prehrani i domaćim namirnicama. Suvremeni turisti žele vidjeti znamenitosti mjesta u koje su došli, ali isto tako okusiti i autohtonu hranu. Ponekad se neka zemlja i grad najbolje osjete upravo kroz hranu. Taj okus turisti nose u svoje zemlje i nakon toga to postaje veliki izvozni potencijal za hrvatske prehrambene tvrtke", kaže Ognjenović.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu