M SAN Grupa proširila suradnju s Dellom

Autor: Poslovni.hr , 20. studeni 2013. u 10:17
Thinkstock

M SAN Grupa, vodeći regionalni distributer IT proizvoda i usluga proširila je suradnju s tvrtkom Dell potpisavši ugovor o distribuciji Dellovih Security rješenja.

M SAN Grupa, vodeći regionalni distributer IT proizvoda i usluga proširila je suradnju s tvrtkom Dell potpisavši ugovor o distribuciji Dellovih Security rješenja, priopćeno je iz M SAN Grupe.

Dell Inc je multinacionalna tehnološka korporacija koja razvija, proizvodi, prodaje i servisira osobna računala te ostale proizvode vezane uz njih. Dell je aktivan u pružanju krajnjih rješenja svojim korisnicima, a dio Dell Security rješenja je Dell SonicWALL, dobavljač firewalla najnovije generacije. Ugovor o distribuciji Dell Securty rješenja potpisan je za Hrvatsku, Sloveniju te Bosnu i Hercegovinu.

„M SAN Grupa je strateški i odličan izbor za širenje Dell SonicWALL partnerske baze na cijelom području pokrivenom ugovorom. Kako je M SAN Grupa već dokazani Dell distributer, distribucija Dell SonicWALL proizvoda bila je logičan odabir i samo je potvrdila da smo odabrali pravog distributera“ naglasio je Dalibor Kruljac regionalni voditelj Dell Security rješenja.

„Dell SonicWALL je vodeći vendor firewalla slijedeće generacije i rješenja za udaljeni pristup. Kao tvrtka smo prisutni od 1991. a dio Dell obitelji smo od svibnja 2013. Rješenjima pokrivamo od malih korisnika, preko velikih korporacija do data centara i ISPova. Rješenja su jednostavna za korištenje i u vodećim kvadrantima Gartnera i NSS Labsa“ navodi dalje Kruljac.

„Iznimno smo zadovoljni proširenjem suradnje. Potvrda je to dugogodišnjeg napornog rada i ulaganja u razvoj partnerskog odnosa s Dellom kao jednim od vodećih svjetskih tehnoloških korporacija.“ naglasio je Miroslav Huzjak, predsjednik Uprave M SAN Grupe.

Komentirajte prvi

New Report

Close