A2B Express klijentima osigurava širi spektar usluga

Autor: Objava za medije , 05. rujan 2014. u 12:53
Izvor: www.a2b.hr

Tvrtka RHEA d.o.o. s početkom rujna 2014. godine počela je pružati usluge ekspresne dostave pošiljaka pod brandom A2B Express Logistika.

Tvrtka RHEA d.o.o. s početkom rujna 2014. godine počela je pružati usluge ekspresne dostave pošiljaka pod brandom A2B Express Logistika čime je završila višegodišnju uspješnu suradnju s tvrtkom Federal Express (FedEx) u Hrvatskoj.

Tvrtka RHEA d.o.o. pruža svoje logističke usluge pod brandom tvrtke A2B Express Logistika kako bi svojim klijentima pružila što jednostavnije, sigurnije i profitabilnije poslovanje u Hrvatskoj, ali i cijeloj regiji. Važno je naglasiti da svi dogovoreni uvjeti poslovanja za klijente ostaju potpuno jednaki dok se istodobno nudi veći broj usluga, odnosno povoljnija rješenja za slanje pošiljaka. Osim hitne kurirske dostave od vrata do vrata klijentima i partnerima su dostupne i usluge cargo zračnog transporta, pomorskog transporta, cestovnog transporta (inozemnog i tuzemnog), distribucije u Republici Hrvatskoj, skladištenja i usluge carinskog posredovanja.

"Ulazak Hrvatske u Europsku Uniju i širenje tržišta potaknulo nas je da našim klijentima pružimo još kvalitetniju i raznovrsniju uslugu. Naš primarni cilj je osigurati kupcima pouzdanu logističku mrežu za prijevoz i skladištenje pošiljaka i inzistiramo na vrhunskoj kvaliteti i najboljoj usluzi. Za naše klijente sve ostaje isto, a naši zaposlenici i dalje ostaju na usluzi kao i do sada. Veselimo se što je naše povezano društvo prepoznato kao pouzdani logistički partner i svakako ćemo nastojati opravdati povjerenje koje su nam ukazali naši dugogodišnji klijenti." – izjavio je Josip Krznarić, direktor i vlasnik tvrtke Rhea d.o.o. i A2B Express Logistike.

Osim najavljenog većeg broja usluga, tvrtka A2B Express Logistika svojom ponudom pokriva i tržišta u Bosni i Hercegovini, Austriji, Srbiji i Crnoj Gori, a do kraja godine planirano je i širenje na tržištu u Makedoniji, Kosovu i Albaniji. Svoje pošiljke kupci će i dalje moći pratiti na web stranici www.a2b.hr.

Komentirajte prvi

New Report

Close