Tihana Colić nova direktorica Gradske plinare Zagreb

Autor: Poslovni.hr , 29. ožujak 2016. u 13:11
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Šefovsko mjesto preuzela je prije nekoliko dana nakon što je odlukom Skupštine Gradske plinare Zagreb opozvan dosadašnji direktor Bruno Lacković.

Tihana Colić, nekadašnja pomoćnica direktora Plinare i bivša članica uprave Zagrebačkog holdinga koju je smijenio bivši šef Holdinga Dejan Fičko, imenovana je novom direktoricom Gradske plinare Zagreb, piše Večernji list.

Šefovsko mjesto preuzela je prije nekoliko dana nakon što je odlukom Skupštine Gradske plinare Zagreb opozvan dosadašnji direktor Bruno Lacković. Vođenje, održavanje i razvijanje spomenute tvrtke tako je u rukama osobe čije se ime povlačilo u javnosti od 2014. godine kada su protiv gradonačelnika Milana Bandića, ali i drugih zaposlenika Grada i Holdinga, pokrenute brojne istrage.

Podsjetimo, prema optužbi DORH-a, Tihana Colić zaposlena je 2013. na poticaj tadašnjeg direktora Holdinga Slobodana Ljubičića, koji je intervenirao na molbu Petra Pripuza, pa je zajedno s članom uprave Holdinga Ivanom Tolićem zatražio od Ante Dodiga, bivšeg šefa Plinare, da je zaposli. Istražitelji su utvrdili da je ona zaposlena na mjesto pomoćnika direktora te naglasili da takvo mjesto u Plinari do njezina dolaska nije postojalo.

Komentirajte prvi

New Report

Close