Pitali smo glasnogovornika HAC-a o testiranju kondoma: ‘Od nečega se moralo živjeti’

Autor: Poslovni.hr , 06. prosinac 2012. u 12:41
Thinkstock

Ronald Radojević, glasnogovornik Hrvatskih autocesta (HAC), osim za komunikaciju stručnjak je i za seks i kondome.

Ronald Radojević, glasnogovornik Hrvatskih autocesta (HAC), osim za komunikaciju stručnjak je i za seks i kondome. Svojedobno je ovaj mladi SDP-ov aktivist kao novinar radio istraživanje koji automobil ima najbolju haubu za seks, a savjetovao je čitatelje pojedinih portala koji su kondomi najbolji.

"Od nečega se moralo živjeti", rekao je Radojević za Poslovni.hr koji se svog novinarskog rada ne srami, posebice ne onoga u Playboyju. 

"Nije mi baš jasno zašto bi se neko htio seksati na haubi, ako već ima unutrašnjost automobila na raspolaganju, ali sto ljudi, sto ćudi. Zaključio sam da ljudi koji voze skupe automobile, uglavnom imaju patološki protektivan odnos prema istima i da su zapravo najbolji igrači oni koji voze starije modele i svaka dlaka im ne smeta.Primjerice Volga,  ruski Mercedes, statusni simbol visokih funkcionara Politbiroa i špijuna iz KGB-a, odlično djeluje na žene koje se pale na funkciju, moć i društveni ugled. Praktična primjena haube je ima mjesta k'o u priči, može i za menage a trois", pisao je svojedobno Radojević koji je danas na ozbiljnoj funkciji u HAC-u.

Komentirajte prvi

New Report

Close