Ostojić u Agrolagunu, Benić šef Karisme

Veljko Ostojić vodit će Upravu Agrolagune/B. Šćitar/VLM/PIXSELL Veljko Ostojić vodit će Upravu Agrolagune/B. Šćitar/VLM/PIXSELL

Na čelo Karisme hotels Adriatic dolazi član Uprave Marinko Benić.

Veljko Ostojić, nekadašnji ministar turizma, a od 2014. predsjednik Uprave tvrtke Karisma hotels Adriatic iz portfelja koncerna Agrokor, od 2. studenoga 2016. vodit će Upravu porečke Agrolagune, još jedne od kompanije s liste Agrokora čija je primarna djelatnost proizvodnja vrhunskih maslinovih ulja, vina te sira.

U Upravi Karisme zasad nema novih lica nego će Ostojića na poziciji predsjednika  zamijeniti Marinko Benić, dosadašnji član Uprave i izvršni direktor financija. Predsjednik Uprave Agrolagune, koji je tijekom nekoliko proteklih godina upravljao poslovanjem te kompanije, Goran Kramarić preuzet će nove dužnosti unutar koncerna, potvrdili su za Poslovni dnevnik iz Agrokora, no nisu otkrili o kojoj je poziciji riječ.

Prema javno dostupnim podacima Karisma je u 2015. ostvarila 15,5 mil. kn prihoda, što je bio čak 164% bolji rezultat u odnosu na godinu prije, dok je neto dobit lani rasla 6,2%, na 293 tisuće kuna. Karisma ima osam zaposlenika, a obveze su joj na kraju 2015. iznosile 72 milijuna kuna. 

Komentari (1)
  • ms4
    ms4 15:34 26.10.2016.

    “Nekadašnji ministar turizma” koji je sebi u džep pospremio 25 milijuna kuna prenamjenom zemljišta.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve