Jedan od članova Uprave napušta Hrvatski Telekom

Autor: Poslovni.hr/Hina , 29. studeni 2019. u 14:24
Foto: Filip Kos/PIXSELL

Tijekom 13 godina karijere u HT Grupi imao sam priliku obnašati ključne upravljačke pozicije te sam uvijek nastojao pružiti maksimum za kompaniju, rekao je.

Član Uprave Hrvatskog Telekoma (HT) i glavni direktor za poslovne korisnike Saša Kramar podnio je ostavku na svoje dužnosti te nastavlja karijeru izvan HT Grupe, izvijestili su u petak iz te telekomunikacijske kompanije.

Ostavka stupa na snagu 1. siječnja iduće godine, a Kramar poručuje da je došlo vrijeme za promjenu i nove izazove. 

"Tijekom 13 godina karijere u HT Grupi imao sam priliku obnašati ključne upravljačke pozicije te sam uvijek nastojao pružiti maksimum za kompaniju. Zahvalan sam za sve mogućnosti koje su mi pružene, a najviše na dragim ljudima s kojima sam godinama radio" izjavio je Kramar.

Kramar je u Upravu HT-a imenovan prvi put 1. lipnja 2016. godine s položaja predsjednika Uprave Iskon Interneta, društva u 100-postotnom vlasništvu HT-a, a mandat mu je obnovljen u lipnju ove godine.

Predsjednik Uprave HT-a Kostas Nebis zahvalio je Kramaru na suradnji i doprinosu sveukupnoj poslovnoj transformaciji koju je unio u kompaniju u ključnim područjima izravno povezanima s tržištem i korisnicima, te mu zaželio sve najbolje u budućim poslovnim pothvatima.

Komentirajte prvi

New Report

Close