Agrokor u BiH pojačava menadžerski tim Konzuma

Autor: Poslovni.hr , 29. veljača 2016. u 10:23
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Agrokorova usmjerenost na daljnji razvoj poslovanja u BiH, donosi promjene i pojačanje u Upravi Konzuma.

Tomislav Bagić, bivši član Uprave društva Mercator – H postati će novi direktor društva Konzum d.o.o. Sarajevo, objavili su iz Agrokora.

Tomislav Bagić u sustav Agrokora došao je preuzimanjem Mercatora gdje je tijekom pet godina rada na rukovodećim funkcijama imao priliku upoznati najbolju svjetsku maloprodajnu praksu koju će sada primjenjivati i na tržištu BiH.

Dosadašnji direktor, David Dolinar, po povratku u Zagreb, nastavlja svoju karijeru u sustavu Agrokor koncerna u Hrvatskoj.  

Na mjesto direktora nabave kompanije Konzum d.o.o. Sarajevo dolazi Tomislav Primorac koji je svoje profesionalno iskustvo stjecao višegodišnjim radom na rukovodećim funkcijama u nabavi unutar Agrokora. 

U skladu s poslovnom politikom daljnjeg jačanja veleprodajnog poslovanja, Agrokor će osnovati novu kompaniju  – VELPRO BiH koja ima za cilj daljnji samostalni razvoj i jačanje veleprodajnog i logističkog poslovanja. Upravljanje novom kompanijom preuzet će Adnan Šteta, dosadašnji izvršni direktor Konzuma BiH s bogatim radnim iskustvom i poznavanjem BiH tržišta.  

Komentirajte prvi

New Report

Close