Zapošljavaju Pevec, Zagrebačka banka, ekupi, Metro, Alkaloid…

Autor: Poslovni.hr , 07. srpanj 2015. u 12:48
Foto: Miranda Cikotić / Pixsell

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala posao.hr.

Sa više od 90 godina uspješnog farmaceutskog poslovanja, Pliva je danas članica Teva Grupe, najveće farmaceutske kompanije u svijetu, a zapošljava direktora globalnog servisnog centra nabave (m/ž). Ukoliko želite raditi u poticajnoj okolini koja prepoznaje značenje i ulogu zaposlenika spremnih na timski rad, prijavite se ovdje.

Alkaloid traži osobu na neodređeno vrijeme uz probni rad od 6 mjeseci za radno mjesto stručnog suradnika (m/ž) na području Zagreba i središnje Hrvatske. Posao između ostalog uključuje svakodnevan rad na terenu sa liječnicima primarne zdravstvene zaštite i specijalistima sukladno marketinškim planovima. Prijavite se ovdje.

Zagrebačka banka u potrazi je za specijalistom (m/ž) za upravljanje kreditnim rizikom. Svakodnevne aktivnosti specijalista obuhvaćaju analizu prijedloga za restrukturiranje, detaljnu analizu financijskih izvještaja, odobravanje zahtjeva za restrukturiranje, praćenje realizacije aktivnosti koje slijede, mjerenje pozitivnih i negativnih učinaka restrukturiranja na rezultat u kreditnom portfelju klijenata te predlaganje odgovarajuće korektivne mjere. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

METRO Cash & Carry Hrvatska usmjeren je na poticanje i razvoj zaposlenika, a trenutno traži prodajnog predstavnika HoReCa (m/ž). Posao uključuje i svakodnevne komercijalne kontakte, obilaske postojećih kupaca, pronalazak novih kupaca te redovito dnevno, tjedno i mjesečno izvještavanje o učinjenim posjetima kupaca. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

Pevec  je hrvatski trgovački lanac koji kontinuirano širi svoje poslovanje i danas uspješno posluje u 19 prodajnih centara na području Hrvatske. Za potrebe prodajnog centra u Rijeci(Škurinje) traži novog člana tima – trgovca (m/ž) za program Dom i dizajn. Uz SSS, potrebno je i minimalno 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Prijavite se ovdje.

M SAN Grupa je u 1999. godini preuzela vodeću poziciju na popisu najvećih IT kompanija na hrvatskom tržištu, a trenutno je objavila oglas za radno mjesto generalnog direktora (m/ž) u Beogradu koji će imati ključnu ulogu u poslovnom uspjehu tvrtke i dioničara. Glavni zadatak biti će upravljanje svim segmentima poslovanja u cilju pozitivnih rezultata. Opširnije pročitajte ovdje.

Prima Grupa je najveći hrvatski lanac maloprodaje namještaja, a za radno mjesto u Zagrebu traži voditelja ljudskih potencijala (m/ž). Imate li izražene komunikacijske i organizacijske sposobnosti, te VŠS/VSS – društveno-humanističkog, pravnog, ekonomskog ili sličnog usmjerenja, javite se ovdje za posao.

ekupi je vodeća regionalna Internet trgovina i traži voditelja regionalnog poslovanja (m/ž) koji će biti zadužen(a) za regionalno poslovanje eKupi, tržišno pozicioniranje, kreiranje i širenje prodajnog kanala, uz razvoj prilagođenih funkcionalnosti ciljanom programu i sve aktivnosti usmjerene ostvarenju poslovnog uspjeha i liderske pozicije u tom programu. Opširnije pogledajte ovdje.

Comac Medical pruža široku mrežu kliničkih istraživanja  u najboljim zdravstvenim ustanovama diljem srednje i istočne Europe, a a trenutno su u potrazi za asistentom na projektima (m/ž). Osoba će biti odgovorna za pripremu, održavanje i arhiviranje provedenih studija. Opširnije pročitajte ovdje.

Dekra za privremeno zapošljavanje d.o.o. za svog klijenta, veliku internacionalnu kompaniju traži motiviranu i odgovornu osobu za rad na poziciji asistenta direktora pravne službe (m/ž) u Zagrebačkoj županiji. Želite li raditi u ugodnom i profesionalnom radnom okruženju i ostvariti stimulativna primanja prijavite se ovdje na oglas.

Komentirajte prvi

New Report

Close