Vipnet – idealno okruženje za stjecanje i razvijanje novih znanja

Autor: Sponzorirani članak , 21. studeni 2013. u 16:21
Foto: Vipnet

Kako bi držali korak s promjenama, u Vipnetu se konstruktivno, planski i kontinuirano ulaže u razvoj, motivaciju i zadovoljstvo zaposlenika.

Kažu da je lanac jak onoliko koliko je jaka svaka pojedina karika. Stoga, u Vipnetu njegujemo individualan pristup i razvojne ciljeve usklađujemo s potrebama zaposlenika, kao i posla kojeg obavlja.

Da bi se dobro uklopili u naš tim, zaposlenici moraju demonstrirati vrijednosti koje njegujemo kao kompanija. Predani smo kvaliteti, korisnicima i brinemo o apsolutno svim detaljima. Inovativnost je dio naše DNK, cijenimo znatiželju i pokretače pozitivnih promjena. Težimo vrhunskim rezultatima i u tome smo neumorni. Osim što je dinamično, raditi u Vipnetu je i zabavno i inspirativno.

No članstvu u timu prethodi temeljit postupak odabira kandidata. Potencijalni kandidat prolazi nekoliko selekcijskih razina tijekom kojeg se detektiraju njihovi interesi, stručna znanja i kognitivne sposobnosti, a sve kako bi se savršeno uklopili u Vipnetovo okruženje. Interes i kompetencije su visoko cijenjene, a svako iskustvo, školovanje ili interes može činiti razliku koja će izdvojiti iz velike količine prijava na pojedinom natječaju.

Izgradnja kulture organizacijskog učenja ključna je za dostizanje korporativnih ciljeva. Kako bi držali korak s promjenama, u Vipnetu se konstruktivno, planski i kontinuirano ulaže u razvoj, motivaciju i zadovoljstvo zaposlenika, a učinci se vrednuju i nagrađuju. U pogodnostima koje nudimo svojim zaposlenicima nastojimo biti najpoželjniji poslodavac u Hrvatskoj. 

New Report

Close