Cijelo stoljeće plus osam godina duga je tradicija Sardine iz Postira u izlovu i konzerviranju primarno srdela, ali i još nekih ribljih vrsta. Kako je poslovati na otoku, što su dugoročni planovi tvrtke i kako se nose s tržišnim izazovima, otkriva predsjednik Uprave Mislav Bezmalinović.
40milijuna
ribljih konzervi godišnji kapacitet
Dvije godine je od preseljenja Sardine na novu lokaciju, jesu li ispunjena očekivanja?
Jesu, proizvodnja je uhodana, sve teče kako je i planirano. Osam godina promišljali smo kako će tvornica izgledati i nikakvih iznenađenja nema. Od kraja ljeta rezultati svjedoče da se investirani trud i rizik isplati. Pred nama su sada izazovi druge naravi, marketinške aktivnosti za još bolje pozicioniranje na domaćem tržištu i u izvozu.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Direktor im je prevelik za slikanje s kutijom sardine. Sad kad su krucijalne stvari sređene, treba paziti na detalje.
Respekt!
Bravo dragi Bračani!
Osvojite svijet. [emo_palacg]
Kapa dolje dečki.
Radite na 2000 m2 prostora a prometujete više nego cijeli Brački turizam.
Uključite se u raspravu