Umaški Dermoestetik kremom osvojio zlato i Aziju

Autor: Tanja Ivančić Belošević/VL , 05. prosinac 2016. u 15:15
Tajana Kesić Šapić i Ivana Legović

Inovativnim proizvodom Flash Vitamin Cream, ekskluzivno napravljenim za azijsko tržište, uspjeli su se probiti i osvojiti nagradu na prestižnom sajmu inovacija u Hong Kongu.

Osam hrvatskih tvrtki predstavilo je svoje inovacije na međunarodnoj izložbi inovacija, novih tehnologija i dizajnerskih rješenja – InnoDesignTech Expo od 1. do 3. prosinca u Exhibition and Convention Centeru u Hong Kongu.  

"Naš inovativni proizvod Flash Vitamin Cream ekskluzivno je napravljen za azijsko tržište i poseban je po tome što ima trostruku sinergijsku akciju za posvjetljivanje, regeneraciju i zaštitu kože. Drago mi je što je prepoznat od stručnog žirija koji je najviše zlatno odličje i posebnu nagradu dodijelio našoj tvrtki, ujedno i jedinoj nagrađenoj tvrtki iz EU", rekla je dobitnica nagrade Ivana Legović, osnivačica i direktorica tvrtke Dermoestetik. Voditeljica inovacijske misije te direktorica sektora za industriju i IT Tajana Kesić Šapić izrazila je zadovoljstvo što smo jedina zemlja EU koja je osvojila nagradu na ovom prestižnom sajmu.  

Među 450 izlagača iz 23 zemlje, pod okriljem Hrvatske gospodarske komore, na čijem su izložbenom prostoru tvrtke i izlagale, u Hong Kongu su bili Dok-ing sa svojim električnim vozilom Tom-Tom; Priroda liječi predstavila je NiKEL PRIVE MB Complex; Adleja inovativnu "spiralu za kobile"; Live good predstavio je BodyRecog; TOZ Penkala inovaciju Clay; PRO-HEPRO bio je tamo s Helloquent Wi-Fi, a CITUS je predstavio inovaciju C@N PersonRecog – Gender & Age Group Recognition Software. Umaški Dermoestetik s inovacijom Flash Vitamin Cream jedina je tvrtka iz EU koja je osvojila prestižnu zlatnu medalju i posebnu nagradu International Invention Design Competition Hong Kong. 

Komentirajte prvi

New Report

Close