U subotu javna dražba, povoljno se prodaje 215 vozila Vlade, Sabora i ministarstava

Autor: Poslovni.hr , 22. svibanj 2015. u 08:38
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Pregled vozila moguć je još danas, 22. svibnja u periodu od 10-14 sati u Zelini. Popis i fotografije vozila ponuđenih na dražbi može se pronaći na web stranici www.trcz.hr.

U subotu, 23. svibnja s početkom u 9:00 sati u prostoru KULTURNOG CENTRA PEŠĆENICA kreće javna dražba rabljenih vozila, jedan od najpovoljnijih i najzanimljivijih načina kupovine vozila.  Zainteresiranim kupcima biti će ponuđeno 215 vozila svih marki i brandova. Kupci će moći licitirati, između ostalih i za vozila Vlade, Sabora, resornih ministarstava, a sve po vrlo povoljnim cijenama. 

Pregled vozila moguć je još danas, 22. svibnja u periodu od 10-14 sati u Zelini.  Popis i fotografije vozila ponuđenih na dražbi može se pronaći na web stranici www.trcz.hr.

Organizator javne dražbe je TRCZ, vodeća tvrtka za prodaju rabljenih vozila u Hrvatskoj. Svi zainteresirani kupci, da bi sudjelovali u dražbi moraju uplatiti 10% vrijednosti početne cijene određenog vozila za koji se natječu. Tijekom dražbe iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima dok je najmanji mogući iznos za podizanje iznosa 200 kuna.

Komentari (2)
Pogledajte sve

u subotu javna drazba, povoljno se prodaje 215 vozila vlade, sabora i ministarstva .

zbog cega povoljno ??? nebi li svatko ko prodaje zelio dobiti bolju cijenu ???
ili je ko i sve kod nasih politicara, nije iz mog djepa pa onda moze i badave(skoro) !!!!!!!!!!!!!!!!!!

kada bi gledali po zaslugama, Vlada, Sabor i resorna ministarstva bi se tamo trebala snabdijevati, a ne prodavati

New Report

Close