Tražite posao? Tvrtka uz službeni auto i telefon nudi plaću do 9.000 kuna

Autor: Poslovni.hr , 04. srpanj 2018. u 12:55
Foot: Getty Images

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Cammeo je u potrazi za Dispečerom, a u opisu posla stoji da će zaposlenik biti zadužen za zaprimanje poziva u call centru, prosljeđivati narudžbe za vozače te komunikaciju i kontrolu rada vozila u smjeni. Stalni radni odnos i mogućnost napretka samo su neke od pogodnosti. Brza prijava.

Tvrtka Pepco traži financijskog asistenta. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.

Talijanska tvrtka, zbog širenja prodajne mreže muškog talijanskog brenda Barbolini, traži osobe za poziciju prodavača. Osoba će biti zadužena za rad na blagajni trgovine, brigu o urednosti prodajnog prostora te zaprimanje i izlaganje robe. Stimulativna primanja, plaćeni prijevoz u iznosu od 500 kuna samo su neke od pogodnosti rada za ovu tvrtku. Brza prijava.

Firma Sidro-dent d.o.o. posluje uspješno preko 20 godina u Hrvatskoj i na inozemnom tržištu. Traže djelatnika ili djelatnicu za prodaju stomatoloških i zubotehničkih materijala i opreme na području Splitsko-dalmatinske, Dubrovačke, Zadarske i Šibensko-kninske županije sa službenim vozilom. Uz službeni auto i mobitel djelatnik može zaraditi do 9.000 kuna mjesečno. Prijavite se ovdje.

Jadran Informatika traži ABAP programera odnosno nove članove tima za rad na novim projektima. Kandidat mora imati minimalno 1 godinu iskustva kao ABAP Pbject Developer. Brza prijava.

Oranje Groep B.V. je specijalizirana tvrtka za posredovanje u zapošljavanju tehničkog osoblja unutar građevinske i petrokemijske industrije, na području Nizozemske i Belgije. Traže Električara s mjestom rada u Rotterdamu u Nizozemskoj. Montaža elektroopreme i kabela, izvođenje električnih instalacija jake i slabe struje samo su neki od zadataka na ovom radnom mjestu. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.

Dekra zapošljavanje za klijenta traži Višeg referenta u računovodstvu / poslovni analitičar. Osoba će biti zadužena za pripremu financijskih planova, analizu poslovanja te izradu investicijskih projekata. Ako ste zainteresirani za posao, prijavite se ovdje.

Hotel Labineca traži Konobara i Barmena sa srednjom stručnom spremom te minimalno 2 godine radnog iskustva. Brza prijava.

Adria Grupa traži Voditelja poslova unutarnjeg čišćenja. Od kandidata se očekuje visoka razina odgovornosti, uslužnost, samostalnost u radu, fleksibilnost, izražene komunikacijske sposobnosti, dobre organizacijske vještine, razvijene analitičke sposobnosti, sposobnost rješavanja problema i donošenja odluka u izazovnom radnom okruženju te sposobnost za konstruktivan timski rad. Brza prijava.

Tvrtka Aluflexpack novi d.o.o. traži Administratora za Ljudske potencijale s radnim mjestom u gradu Drnišu. Osoba će biti odgovorna za osiguranje administrativne podrške, zapošljavanje, praćenje radne uspješnosti. Potrebna je VŠS/VSS ekonomskog smjera a potrebno je radno iskustvo od najmanje 2 godine. Više o oglasu pročitajte ovdje.

Kako bi nam omogućili da se nastavimo baviti kvalitetnim poslovnim novinarstvom i ostanemo mjesto na kojem se piše i čita o uspjesima ali i problemima svih dionika hrvatske gospodarske scene pozivamo vas da se pretplatite na naša izdanja  Sve što treba je pratiti ovaj link ili javiti se na mail: pretplata@poslovni.hr ili nazvati telefon: 01/6431700

Komentirajte prvi

New Report

Close