TOP 10 poslova tjedna: Plaće i do 9.000 kuna, bonusi, službeni automobil, laptop…

Autor: Poslovni.hr , 27. srpanj 2016. u 10:15
Foto: Thinkstock

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

STRABAG za potrebe direkcije za visokogradnju traži više izvršitelja za radno mjesto Site Managera (m/ž). Zadaci uključuju vođenje tehničkog projektnog tima i planiranje resursa, a uvjeti su VSS građevinskog smjera i minimalno 3 godine radnog iskustva. Opširnije pročitajte ovdje.

MR Servis zapošljava Koordinatora – Voditelja poslovnice (m/ž) u Zagrebu koji će biti zadužen za organizaciju rada u Poslovnici, te nadzor i koordinaciju poslovnih procesa i rada zaposlenih u poslovnici, uz aktivno sudjelovanje u svim operativnim procesima. Od kandidata se očekuje najmanje SSS – frigomehaničar, elektromehaničar ili strojarske struke. Opširnije pročitajte ovdje.

Hill International za klijenta traži Voditelja projekta (m/ž) uz mogućnost napredovanja na radno mjesto Voditelja tehnološkog postrojenja. Voditelj projekta sudjeluje u pripremi projektne dokumentacije, dobivanju dozvola, pripremi izvješća, praćenju terminskog plana te planiranju izvedbe projekta. Ako ste proaktivna i dinamična osoba, a spremni ste prihvatiti izazove i učinkovito se s njima nositi, ovdje ispunite brzu prijavu.

Primotronic je u potrazi za Tehničkim savjetnikom (m/ž) čiji je zadatak obilazak tvrtki koje se bave projektiranjem industrijskih aplikacija, kao i komunikacija i pregovaranje s kupcima o njihovim tehničkim potrebama. Uvjeti su SSS / viša / visoka stručna sprema (tehničkog ili strojarskog usmjerenja), te minimalno 3 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Tvrtka nudi službeno vozilo, mobitel i laptop. Opširnije pronađite ovdje.

Jelu-Werk traži Montera / industrijskog mehaničara / pogonskog bravara (m/ž) za mjesto rada u Njemačkoj. Osoba će brinuti za to da strojevi uvijek budu u pogonu, mijenjat će stare dijelove stroja novima, te konstruirati  nove strojeve. Tvrtka nudi dugogodišnje zaposlenje, zanimljiv i zabavan posao, dobru plaću i dodatne poticaje. Opširnije potražite ovdje.

Naton ljudski potencijali za klijenta zapošljava Voditelja prodaje za EU tržište (m/ž) – Slovenija, Austrija i Njemačka. Posao se sastoji od ugovaranja sastanaka, dogovaranja poslova B2B, obilaska postojećih kupaca te pronalaženje novih klijenata u EU: Austrija, Njemačka, Slovenija, prezentacije proizvoda/usluga klijentima, i sl. Poželjno je iskustvo min. 2 godine u prodaji rješenja za cerade, zaštitu od sunca, tekstilne izgradnje (šatori za evente), rješenja u vidu oglašavanja i tiska, razumijevanje digitalnog tiska i tehničkih specifikacija. Plaća je 8000 – 9000 kuna neto/mj., uz bonuse na plaću, Božićnica, Uskrsnica i sl. Opširnije potražite ovdje.

Fidelta oglašava slobodno radno mjesto: Suradnik za medicinska istraživanja (m/ž) sa radnim mjestom u Zagrebu. Traži se znanstvenik koji bi sudjelovao u daljnjem razvoju ove vrste istraživanja kroz organizaciju i koordinaciju translacijskih studija. Posao uključuje kreiranje i pripremu dokumentacije potrebne za pokretanje studije, suradnju s kliničkim jedinicama, koordinaciju i praćenje napretka studija, analizu i prezentiranje dobivenih rezultata. Opširnije potražite ovdje.

Manpower, za svog klijenta, vodećeg proizvođača PVC stolarije, traži Inženjera u proizvodnji (m/ž). Posao se sastoji od praćenja realizacije postupka proizvodnje i pružanje tehničke podrške, završna kontrole proizvoda, te pomoći voditelju proizvodnje. Za prijavu je potrebno VSS strojarskog ili drvnog smjera, poznavanje programa Auto CAD iskustvo rada sa PVC stolarijom. Opširnije potražite ovdje.

U cilju daljnjeg uspješnog razvoja i proširenja na tržištu, Zagrebački prometni zavod traži pouzdanog i odgovornog radnika za poziciju Manager plinsko benzinske postaje (m/ž). Ključne odgovornosti su planiranje, organiziranje, vođenje i kontroliranje rada plinsko benzinske postaje sukladno zakonskoj regulativi, interno propisanim pravilima i procedurama te uputama Uprave. Imate li minimalno 3 godine iskustva rada na mjestu Voditelja/Zamjenika voditelja poslovnice u međunarodnim maloprodajnim trgovačkim lancima ili Voditelja prodaje (npr. Kaufland, LIDL, BILLA, itd.), prijavite se ovdje na oglas.

Meritus plus d.o.o. zapošljava Specijalista za prezentaciju proizvoda i usluga / SSS (m/ž). U opisu posla izdvaja se kontaktiranje postojećih korisnika i pružanje pomoći i informacija korisnicima, a uvjeti su aktivno znanje hrvatskog jezika, sklonost prodaji, te poznavanje rada na računalu. Opširnije pronađite ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close