Todorić nakon zapanjujućih brojki: ‘Nijedan euro nije otuđen niti sakriven’

Autor: Poslovni.hr , 09. listopad 2017. u 17:06
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Nakon objave revizorskog izvješća Agrokora, objavio se Ivica Todorić.

"Laž je da je išta u Agrokoru bilo sakrivano, prema bilo kome. Ali najvažnije je da li je bilo sakrivano prema PWC-u koji je revidirao izvješće. Agrokor i ja osobno smo s PWC-om potpisali ugovor prije nego je došla izvanredna uprava i svu dokumentaciju prezentirali revizorima. U toj dokumentaciji je prezentiran i, kako Ramljak govori, sporni ugovor.

Financijske vratolomije kojima su otpisivali milijarde ćemo u narednom vremenu prezentirati ali ono što sa sigurnošću mogu reći, nijedan euro nije otuđen, nijedan euro nije sakriven. U konačnosti i sam Ramljak potvrđuje da za te, tobože neprikazane stavke, i on sam zna i zna da za njih postoji dokumentacija.

Isto tako, obveze koje sam osobno imao prema Agrokoru, bile su u potpunosti izmirene.

Da li je Ante Ramljak nešto preknjižavao će se naknadno lako utvrditi. Njegova priča da nije bilo osnove za dividendu je u stilu sa svim što su u ovom izvješću napravili. Sve je magla, nijedan euro ne nedostaje i Agrokorov dug se zna. Sa svojim timom financijskih stručnjaka analiziram danas prezentirano izvješće i uskoro ću dati cjeloviti osvrt", napisao je na blogu.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Ivicu jedino izradio Munjiza za veću lovu. Ivica izradio cijelu državu.

New Report

Close