Sretni Hrvat podignuo dobitak od 2 milijuna kuna i otkrio na što će ga potrošiti

Autor: Poslovni.hr , 29. kolovoz 2019. u 15:29
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Uvjeren je kako je ovaj dobitak 6+1 na sedmici od 2.051.416,26 kuna samo prvi u nizu, jer što god zaželiš, ako to stvarno jako želiš ostvarit će se – kaže dobitnik.

Iz Hrvatske lutrije su izvijestili da je čovjek koji je osvojio 2.051.416,26 kuna podigao svoj dobitak.

"Kao gotovo svi naši dobitnici velikih dobitaka, veseli gospodin s Kvarnera nije pristao na objavu imena u javnosti, ali je uz osmijeh obećao da će drugi put kad osvoji ovakav dobitak rado stati i pred kamere. Uvjeren je kako je ovaj dobitak 6+1 na sedmici od 2.051.416,26 kuna samo prvi u nizu, jer što god zaželiš, ako to stvarno jako želiš ostvarit će se – kaže dobitnik. 

„Uglavnom odigram Loto 7 i Loto 6/45, a ponekad i igru Keno. Uvijek igram iste brojeve, duže od dvadeset godina. Imam ispunjene listiće i igrat ću ih sve dok se listići 'izližu' – smije se sretni igrač i dodaje: „Nekad se dogodi da i preskočim koje kolo, no nisam u panici da će se baš u tom kolu izvući moji brojevi. Igram se i zabavljam pa nema razloga za stres“ – kaže dobitnik koji će ovaj lijepi dobitak podijeliti s obitelji", navodi su u priopćenju Hrvatske lutrije. 

Komentirajte prvi

New Report

Close