Predsjednik Uprave Hrvatskih pošta iznenada odlučio napustiti tvrtku i prijeći kod Tedeschija

Autor: Poslovni.hr , 03. studeni 2015. u 09:48
Foto: Borna Filic/PIXSELL

‘Nisam dao ostavku, ali je točno da odlazim. Moj odlazak nema veze s politikom, niti predstojećim izborima, niti bilo kakvim stranačkim kadroviranjem’, istaknuo je Premužak.

Alen Premužak, predsjednik Uprave Hrvatske pošte, odlazi nakon tri i pol godine s mjesta prvog čovjeka te državne tvrtke na novi posao.

Informaciju je objavila Slobodna Dalmacija, a u službenom odgovoru koji su dobili od Ureda za korporativne komunikacije Hrvatske pošte stoji: “Možemo potvrditi da je Alen Premužak, predsjednik Uprave, dobio ponudu za novo radno mjesto u novoj kompaniji. Alen Premužak je prihvatio novi izazov i uskoro odlazi iz Hrvatske pošte. O toj kadrovskoj promjeni ćemo pravovremeno obavijestiti javnost".

Premužak, prema neslužbenim informacijama, odlazi u Atlantic Grupu u vlasništvu Emila Tedeschija.

"Nisam dao ostavku, ali je točno da odlazim. Moj odlazak nema veze s politikom, niti predstojećim izborima, niti bilo kakvim stranačkim kadroviranjem. Ostavljam Poštu u dobrom financijskom stanju, što će se vidjeti i iz podataka o poslovanju koji će uskoro biti objavljeni, a nakon tri i pol godine s mjesta čelnog čovjeka Uprave, našao sam nove izazove u jednoj drugoj privatnoj tvrtki i to je jedini razlog mog odlaska" rekao je Premužak za Slobodnu Dalmaciju.

Komentari (5)
Pogledajte sve


Zato mi nije jasno najave da bi nova vlast smanjila place ministrima!? Pa tko ce im od jacih kadrova biti ministar za 12 tis Kn prakticki bez radnog vremena!? Nisu problem place nego rezultati i strucnost.

Jeftini populizam koji ce dobar dio naroda popusiti.

Svejedno Dalekovod ili Atlantic ali ce sigurno imati barem duplo vecu placu ako ne i vise. Zato mi nije jasno najave da bi nova vlast smanjila place ministrima!? Pa tko ce im od jacih kadrova biti ministar za 12 tis Kn prakticki bez radnog vremena!? Nisu problem place nego rezultati i strucnost.

I nije u Atlantic nego u Dalekovod, novinari dajte barem provjerite neslužbene informacije a ne rekla kazala.

Pa I sef mu zo-kim-un CE za par Dana prodavati cedevitu I durex za DJ deutcha.

New Report

Close