Petrov istaknuo uvjete: Počinje teći rok od pet dana

Autor: Poslovni.hr , 12. rujan 2016. u 00:42
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Čelnik Mosta Božo Petrov zatražio je od medija da idućih tjedan dana kod drugih traže izjave i odgovore, a Narodnoj koaliciji i HDZ-u da im počinje teći rok od pet dana da se očituju o njihovim jamstvima.

"Dok god imamo vaše povjerenje, trudit ćemo se da javni interes bude iznad svega drugoga",  poručio je Petrov biračima te im se zahvalio na ukazanom povjerenju te naglasio kako nisu svi isti. 

"Nemamo više ružičaste naočale i nismo naivni. Ne očekujemo da će sve krenuti prema naprijed samo zato što će političari dati svoju riječ", kazao je Petrov.

"Ne moramo se voljeti, ali država mora biti iznad svega", poručio je Petrov političarima.

"Oni koji pristanu na sva naša jamstva mogu očekivati našu podršku. Od ovog trenutka kreće rok od pet dana. Nećemo se cjenkati niti s jamstvima niti s građanima. Ako im je stalo do građana onda to mogu pokazati, ne svojim riječima nego dijelima. Stalo nam je do svoje zemlje i od toga nećemo odustati",  poručio je Petrov u izbornom stožeru Mosta.

>>MOST objavio 7 jamstva koja traži od HDZ-a i SDP-a

'Ako im je ovo što tražimo teško, neka nas zaobiđu odmah. Most ne postoji zato da bismo dobili lijepe pozicije, mi se za promjene možemo boriti iz saborskih klupa. Ako pristanu, onda nam je to zalog da su spremni proći kroz mukotrpni proces promjena. Jamstva su pet posto onoga što su oni obećavali svojim biračima. Ako drže do građana, do Hrvatske, onda ćemo postići dogovor oko krupnih promjena. Hrvatska ima pravo nadati se boljoj budućnosti', dodao je Petrov.

Komentari (19)
Pogledajte sve

SVI osim starih SABORNIKA …..slavili su ZGODITAK NA LUTRIJI………….. fotelju i plaću u Saboru.
A ne ovo što pišu i govore o nekim rokovima za 5 dana…. i bla bla bla bla …………..



@delboy
opet lupetaš! A da malo čitaš i porazgovaraš s nekim tko ima analitičko razmišljanje!? Samo neuk i ograničen čovjek može raditi uvijek isto i očekivati drugačiji rezultat! I onda biseri glasaju za dvoglavu partiju sa referencama 20 godina činjenja štete!

kako si ti naivan, toga nema nigdje. pa most je također izdanak partije, ali povezan sa dijelom crkve, upitno kojim dijelom. samo bud.ala može misliti da bilo što u HR egzistira u medijima bez blagoslova nekadašnjih tajnih službi. sve je to jedna igra , a bud,ale vjeruju da su se sad pojavile mesije koje će nas izbaviti iz gliba. no, nisu nas u glib doveli političari jer se od politike ne živi. u sra.nje nas je dovela umišljenost, neukost naroda, naivnost i primitivizam, a on se najbolje ogleda po komentarima na ovom i ostalim forumima : sve je prepuno rasizma, nacizma, nacionalizma, antisemitizma, mržnje prema svemu i svačemu…jer – svi su krivi, jedino smo mi sveci. uzalud vam trud svirači, us.rali ste divnu državu hrvatsku, sje.bali nekad moćnu jugoslaviju, sj.ebat ćete i vlastito selo , općinu, ulicu, stubište…takvi smo, nema nam pomoći.

@delboy opet lupetaš! A da malo čitaš i porazgovaraš s nekim tko ima analitičko razmišljanje!? Samo neuk i ograničen čovjek može raditi uvijek isto i očekivati drugačiji rezultat! I onda biseri glasaju za dvoglavu partiju sa referencama 20 godina činjenja štete!

odakle moralno pravo nekom tko ima bijednih 13 mandata da postavlja bilo kakve uvjete bilo kome. narod je izabrao hdz i on je taj koji ima mandat postavljati uvjete. drugi je sdp, a most je tek treći. poštuje li taj gospodin volju građana ili smatra da njegovih 100.000 birača ima veća prava od ostalih građana? pa ne može to tako, osim ako to nije glad za privilegijama, novcem i moći.

New Report

Close