Pejnović ne može naći stručnjake za 10 mjesta

Autor: Marija Brnić , 18. svibanj 2014. u 21:59
Mladen Pejnović (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)

I uz stotine kandidata koji su prošli testiranje za 47 mjesta u službama i odjelima DUUDI-ja deset mjesta ostalo je nepopunjeno.

Državni ured za upravljanje državnom imovinom (DUUDI) ima, čini se, visoke kriterije kada su posrijedi kadrovi za tu instituciju. I uz stotine kandidata koji su prošli testiranje za 47 mjesta u službama i odjelima DUUDI-ja deset mjesta ostalo je nepopunjeno.

DUUDI je na svojim internetskim stranicama objavio kako nakon obavljenih testiranja i razgovora komisija za taj natječaj nije imala predložiti  predstojniku Mladenu Pejnoviću nijednog kandidata za nekoliko važnih pozicija, i to zato što “niti jedan kandidat nije zadovoljio u svim fazama pisanih testiranja ili kandidati nisu zadovoljili na obavljenom razgovoru za određeno radno mjesto”.

Nepopunjene tako ostaju pozicije voditelja odjela plana, analize, financija i javne nabave, potom voditelja službe za koordinaciju i harmonizaciju kriterija i nadzor upravljanja, kao i mjesto voditelja službe za korporativnog upravljanja. Kandidati nisu zadovoljili ni za mjesto voditelja odjela za predlaganje članova skupština, NO-a i uprava tvrtki iz portfelja, ili za mjesta savjetnika po određenim sektorima. Tek će mjesto stručnog referenta za opće poslove biti popunjeno preraspodjelom unutar postojećih kapaciteta. DUUDI je u trenutku objave natječaja imao 63 zaposlena, a za plaće je u ovoj godini predviđeno 13,5 milijuna kuna. Potragu za novim državnim službenicima ne najavljuju. 

Komentari (12)
Pogledajte sve

Kakav šef takvi natječaji! Pa neće ljenčina sa slike nekog sposobnog!

Testirajte i ostale zaposlene po agencijama i uredima pa ćete vidjeti kakve debile ste zaposlili, debile sa kupljenim diplomama!!!

a da prvo plate nekoga da im napravi pravu sistematizaciju radnih mjesta. 10 godina se čeka otkup stana i na tim predmetima sada nitko ne radi. Država nema novca ljudi čekaju otkup a on tu trkelja o univerzalnim radnim mjestrima gdje spaja nemoguće. Mislim koliko ste samo novca dobili ove godine pola milijarde – za što?

pa kako su tako svi stručni a predmet nisu riješili 13 godina a uz put i nekoliko puta izgubili i zagubili tako da imaju duplu dokumentaciju ( ponovo predana )[emo_smijeh]Na predmetu se izmjenilo četiri djelatnika! a predmet pravno rješiv za 5 minuta???
A gospon koga su sudili za korupciju rješio svoj dio posla za 10 minuta i još mi platio kavu!!![emo_smijesak]

New Report

Close