FOTO: Crnjac je lišen slobode i policija ga odvela u državno odvjetništvo

Autor: Poslovni.hr , 16. listopad 2017. u 09:15
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Odvjetnik Ivana Crnjca, izvršnog potpredsjednika Agrokora za financije, Ljubo Pavasović, potvrdio je da se policija nalazi i u domu njegova klijenta.

Pretres kuće Ivana Crnjca je završen, te kako je otkrio njegov odvjetnik Pavasović Crnjac je lišen slobode i policija ga vozi u državno odvjetništvo. 

Nešto ranije Pavasović je rekao: "Mogu potvrditi da se policija nalazi kod njegovog stana i to je sve što se za sada zna. Za bilo što drugo je prerano i mislim da bi bilo pogrešno davati bilo kakve izjave druge vrste", rekao je Pavasović.

>> FOTO: Policija u Kulmerovim dvorima, stigli i Todorićevi odvjetnici

Što mu se stavlja na teret znat će se tijekom dana, istaknuo je. "Za očekivati je da će te osobe biti ispitane od strane Državnog odvjetništva i da će im se tada otkriti što im se stavlja na teret", rekao je Pavasović.

Njegov klijent trenutno se ne nalazi u istražnom zatvoru. "U formalnom smislu nije lišen slobode, ne nalazi se u istražnom zatvoru, sad je u tijeku radnja pretraga doma, nakon toga ćemo znati što će se dalje događati", kazao je Pavasović.

'Nisam iščitao da je Todorić spominjao u svojstvu svjedoka-pokajnika, nikakvih takvih razgovora nije bilo i to mogu demantirati', kazao je.

'Istraga može trajati i godinu dana, no ne vjerujem da će tako biti, vjerujem da će protiv nekoga biti već podignuta optužnica u roku godinu dana', kaže Pavasović za N1.

Ivan Crnjac za cijeli slučaj izuzetno je bitan, jer se spekulira kako bi on navodno mogao biti pokajnik.

Komentirajte prvi

New Report

Close