Otvorena nova trgovina s popustima i do 90%

Foto: Igor Soban/PIXSELL Foto: Igor Soban/PIXSELL

Trgovina nudi asortiman u tri kategorije - rok, kao roba pred istekom roka trajanja, stock (štok), koji obuhvaća namirnice izrađene u velikim količinama koje se ne uspijevaju prodavati u standardnim trgovinama, te lom, čime se označavaju artikli koji su ponešto 'slomljeni' ili napukli, ali su zdravstveno ispravni.

Zagrebački food outlet, dućan 'Žabac' koji prodaje hranu i kućne potrepštine po povoljnim cijenama, sniženima i do 90%, ovisno o roku trajnosti, stanju i količini, otvorio je danas novu poslovnicu. Objekt na oko 170 kvadrata u Nemčićevoj ulici kod Name na Kvaternikovu trgu treći je Žabac u gradu, a njegovim puštanjem u rad zatvoren je prvi Žapac, na početku Tkalčićeve, jer je prostor bio premalen.

U novoj trgovini radit će deset ljudi, među kojima i mladić s posebnim potrebama, čime se Žapac pokazuje kao tvrtka izražene društvene odgovornosti u poslovanju, vodeći računa o inkluzivnosti teže zapošljivih građana.

Trgovina nudi asortiman u tri kategorije - rok, kao roba pred istekom roka trajanja, stock (štok), koji obuhvaća namirnice izrađene u velikim količinama koje se ne uspijevaju prodavati u standardnim trgovinama, te lom, čime se označavaju artikli koji su ponešto 'slomljeni' ili napukli, ali su zdravstveno ispravni.  Ponuda se u trgovinama mijenja iz dana u dan, kao i cijene, koje u popustima variraju od 50 do 90 posto.

Žabac je za svoj koncept food outleta lani dobio nagradu globalne tvrtke za istraživanje Euromonitor International iz Londona, kao primjer ostvarenja projekta u sektoru trgovine u svijetu. U kategoriji Grocery (Trgovina) Euromonitor ga je svrstao odmah iza globalnog diva online trgovine Alibabe.

Komentari (1)
  • jod
    jod 8:53 11.9.2019.

    Žabac ima odličnu poslovnu politiku, kako prema kupcima tako i prema zaposlenima. Sve to rezultira ugodnim iskustvom.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!