Njemačka trgovina elektronikom otvorila web shop u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 10. srpanj 2013. u 13:36
Screenshot

Conrad je 1. srpnja, ulaskom Hrvatske u EU, otvorio vrata svoje nove web trgovine u RH s više od 50.000 proizvoda.

Conrad, njemački lanac elektroničkom opremom, otvorio je 1. srpnja, ulaskom Hrvatske u EU, vrata svoje nove web trgovine u RH s više od 50.000 proizvoda, izvijestili su iz tvrtke.

"Sigurni smo da će kupci prepoznati kvalitetu i sigurnost kupnje u Conrad.hr web trgovini" istaknula je Slavica Prijon, direktorica tvrtke. Osim otvorenja nove web trgovine u Hrvatskoj, Conrad ove godine slavi i 90 godina svog poslovanja.

Inače, svakog dana Conrad isporučuje preko 35.000 paketa u više od 100 zemalja širom svijeta a u vrijeme zimskih blagdana taj broj premaši i 50.000. Obzirom na povećanje asortimana kao i na povećanje broja pošiljaka u tijeku je gradnja novog većeg logističkog centra.

U ovom trenutku ukupan asortiman Conrada u Njemačkoj broji više od 370.000 različitih proizvoda a uskoro će se sve veći dio tog asortimana naći i u Conrad.hr, najavili su iz tvrtke.

Komentari (8)
Pogledajte sve

Poštovani Zbrljck, skladište se nalazi u centrali u Njemačkoj od kuda se pošiljke šalju u više od 120 zemalja svijeta. Pošiljke iz Njamačke stižu u City ex, dostavnu službu koja će vršiti dostavu na teritoriju RH. Rok dostave je od 7 fo 10 dana, no vjerujemo, obzirom da smo nedavno ušli u EU i da se još uvijek usklađujemo na svim razinama, da će se taj rok kroz određeno vrijeme skratiti.

Poštovani tony24hr, ako malo bolje pogledate na našim stranicama vidjet ćete da je tvrtka registrirana u Sloveniji gdje se vodi kompletno poslovanje za regiju bivše Jugoslavije. Prema tome, protuzakonito bi bilo navesti cijene samo u kunama. Obzirom da se radi ipak o hrvatskim potrošačima, plan je bio uz cijenu u eurima koja obavezno mora biti na stranici, staviti i okvirni izračun u kunama kako bi se kupcima ipak dala i ta informacija. Kao što ste primjetili, to je dodano. Međutim, ukoliko se cijena u kunama ne objavljuje, to nije protuzakonito, barem prema sadašnjoj hrvatskoj zakonskoj regulativi. Nemamo ništa protiv kritike, dapače, Conradovo poslovanje se temelji upravo na tome da sluša svoje potrošače, međutim informacije ipak niste provjerili u potpunosti.

Ja kupujem samo na outlet.hr [emo_smijesak]

Poptovani, možete li navesti na kojoj lokaciji u Hrvatskoj je smješteno skladište, odnosno gdje se nalazi lokacija iz koje se roba šalje kupcima iz Hrvatske.

New Report

Close