Na rasprodaji više od 200 državnih automobila, evo gdje i kada možete vidjeti što se nudi

Autor: Poslovni.hr , 07. ožujak 2016. u 10:12
Foto: Patrik Macek / Pixsell

Organizator javne dražbe je TRCZ automobili d.o.o., tvrtka za prodaju rabljenih vozila. Zainteresiranim kupcima biti će ponuđeno 203 vozila svih marki i brandova.

Javna dražba rabljenih vozila, jedan od najpovoljnijih, najtransparentnijih i najzanimljivijih načina kupovine vozila nastavlja se u ožujku bogatom ponudom vozila. Zainteresiranim kupcima biti  će ponuđeno 203 vozila svih marki i brandova. Kupci će moći licitirati, između ostalih i za vozila državnih institucija, javnih tvrtki i raznih državnih agencija. Od institucija i tvrtki u državnom vlasništvu čija su vozila u ponudi, izdvajamo još Hitnu pomoć, HP, DUDI, APZ …

Događaj će biti održan u subotu 12.03.2016. s početkom u 9:00 sati u Zagrebu – prostor KNAP-a – Kazališta na Pešćenici, Ivanićgradska 41a. Pregled vozila biti će moguć 10. i 11. ožujka u periodu od 10-14 sati u Donjoj Zelini, Donjozelinska 207 na skladištu TRCZ automobila. Popis i fotografije vozila ponuđenih na dražbi biti će oglašen na web stranici www.trcz.hr tjedan dana ranije, točnije od subote 06.03.2016.

Organizator javne dražbe je TRCZ automobili d.o.o., vodeća tvrtka za prodaju rabljenih vozila u Hrvatskoj. Svi zainteresirani kupci, da bi sudjelovali u dražbi moraju uplatiti 10% vrijednosti početne cijene određenog vozila za koji se natječu. Tijekom dražbe iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima dok je najmanji mogući iznos za

Komentari (4)
Pogledajte sve

kanta do kante, ali radi tradicionalne ljubavi balkanaca bez škole njemačkoj poluautoindustriji, ne sumnjam u uspjeh ovih dražbi. je.b.te, još nisam vozio iza njemačkog poluproizvoda, a da se nisam skoro ugušio od smrada njegovih derivata…jednostavno, te aute voze primitivci koji ne shvaćaju da se auti nakon nekog vremena voze na otpad.

sama krama

Koliko vam dođe onaj crni Passat što je vozio Milanović?

>biti će oglašen
ne razumijem zasto vec nije oglaseno …opet se taji i daje sansa samo onima koji su u zgb?

New Report

Close