Ministarstvo: Očekujemo da će sud prekinuti stečajni postupak Imunološkog zavoda

Autor: Poslovni.hr/Hina , 11. siječanj 2014. u 15:02
Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Očekuju da će Visoki trgovački sud prekinuti stečajni postupak, jer nisu ni stečeni uvjeti za njegovo pokretanje.

Ministarstvo gopodarstva očekuje da će Visoki trgovački sud prekinuti stečajni postupak nad Imunološkim zavodom jer nisu ni stečeni uvjeti za pokretanje toga postupka, priopćeno je danas iz tog ministarstva.

U priopćenju u kojem reagiraju na, kako navode, učestale medijske napise o odgovornosti Ministarstva gospodarstva za stanje u Imunološkom zavodu, naglašavaju da je stečajni postupak u Imunološkom zavodu pokrenut bez znanja Nadzornog odbora Imunološkog zavoda.

Očekujemo da će Visoki trgovački sud prekinuti stečajni postupak, jer nisu ni stečeni uvjeti za pokretanje toga postupka. Također, očekujemo da će se restrukturiranje Imunološkog zavoda uspješno obaviti i završiti u okviru plana restrukturiranja, navodi se u priopćenju Ministarstvo gospodarstva koje na kraju kaže kako očekuje i da Imunološki zavod zadrži svoju osnovnu djelatnost koja je od strateškog interesa za Republiku Hrvatsku, kao i adekvatan broj zaposlenih.

Komentari (14)
Pogledajte sve


Zašto bi se prekinuo stečaj Imunološkog na sudu? Samo tako…?….
Valjda će sud prije svega provjeriti točno- financijsko stanje Zavoda.

valjda će DORH provjeriti i one koji su bez potrebe pokrenuli stečaj imunološkog zavoda? valjda će se tim ljudima suditi za nanošenje teške štete interesima RH? valjda će krivci završiti na robiji zbog moguće teške štete nacionalnim interesima??


DemiZon…ne razumiješ zdravstvo. To samo mi-koji smo u tom paklu duže od 20 godina znamo….
U zdravstvu su svi u jednom HRANIDBENOM LANCU. Jedni hrane druge…prvi koji
postane nesposoban za to- ispada.
Monopol stranih kompanija – tako je snažan- a mi smo tako malecko tržište – da
je smiješno i glupo imati TVORNICU CJEPIVA – za količine- koje jedna Njemačka
proizvede svojim kompjuterima i robotima – za 30 minuta za Hrvatsku za cijelu godinu………..i još su jeftinija, primjenjuju se tako- da uzmeš -otvoriš- popiješ i gotovo…
ili su tako proizvedena, da nemaju nus pojava…i sl…….male iglice,
laka primjena…itd.itd.

***vi članovi partije kojom komanduje engleska masonerija nikako da shvatite kako država nije tvrtka(i nikad neće biti ma što vi mislili o tome i koliko god se trsili da to bude)… neke stvari moraš razvijati i imati koliko god da druga država to ima bolje, zato postoji razvoj i istraživanje da ih dostigneš i prestigneš… kad si već uzela ovaj gornji primjer onda ajmo raspustiti MUP i uzet sjevernokorejske policajce, nemjerljivo puta su efikasniji i bezbroj puta jeftiniji nego naši policajci… ili još bolje raspustimo ovu nesposobnu, antihrvatsku “Vladu” i uzmimo Njemačku Vladu jer oni za 30 minuta uprihode više love nego naša u godinu dana… maltretirate narod, a ne vidite da se igrate sa vlastitim životima jer vaša stajališta oko naroda na čijoj grbači živite, preko namjernog uništavanja nataliteta jer kao to bi koštalo kad bi se rađalo mnogo djece pa sve do toga da uništavate svaki državotovorni akt, ured, fond, agenciju ili ministartvo će se na kraju obiti vama u glavu, ne nama… u to se možemo kladiti [emo_namigusa]

@miami – istinanema puno riječi!
Kad je firma u problemu prvo ide krizni (sposobni) menadžment, onda predstečajna nagodba, pa stečaj, a ne klanje krave zbog jednog bifteka za stranku mafijaške provenijencije! Fuj! Samo do kada?

Hrvatska je visoko politički koruptivna država.
U takvoj državi je moguće da vlasnik država pošalje tvrtku u stečaj i onda vlasnik država traži od suda da obustavi stečaj.

Sve je to uhodana shema lopuža. Pokušaj, pa ako prođe – prođe. Ako ne, nikom ništa. Ionako Bajić ne radi svoj posao za što ga debelo plaćamo. Ili ga možda i radi, ali u svoju korist i korist svojih nalogodavaca.
Malo im je što sami sebi daju kredite kroz Habor.
Toliko su se osilili u lopovluku da im niti Sanader niti Vidošević nisu pouka.

New Report

Close