Na natječaj za Imunološki se za sad javio samo Luka Rajić

Autor: Poslovni.hr , 29. siječanj 2015. u 09:54
Foto: Nikola Čutuk / Pixsell

Natječaj za Imunološki otvoren je do 15. veljače.

Od osam investitora koji su u proljeće pokazali interes za Imunološki zavod, na obvezujući natječaj za kupnju dionica tvrtke za sad se javio samo PharmaS u konzorciju s fondom Nexus, neslužbeno se doznaje. Doduše, natječaj je otvoren do sredine veljače, te će se tada vidjeti tko je i dalje zainteresiran za dubinsko snimanje tvrtke. 

Kako je poznato, interes za ulaganje pokazali su uz PharmaS i JGL te Grad Zagreb, no investitori su nakon objave natječaja za obvezujuće ponude isticali da je prodavatelj postavio nemoguće uvjete pred buduće ulagače. Kako smo već pisali, najsporniji je zahtjev prodavatelja za ulaganje od 110 milijuna kuna za novo postrojenje koje će moći osigurati trajne dozvole za proizvodnju virusnih i bakterijskih cjepiva, krvnih derivata te alergena i preparata iz životinjske krvi, i to u samo godinu dana.

Zbog toga su nekoliko puta glasno prosvjedovali u Gradu Zagrebu, i pitanje je hoće li uvjeti natječaja otjerati dio investitora iz projekta. 

Komentari (15)
Pogledajte sve



@miami

Luka ima sve kvalifikacije. i B i C i D i E kvalifikaciju

Luka je dobro unovčio svoje kategorije, vozeći za pravu “momčad”, samo velike naivčine mogu samo njemu pripisati ostvareno, ma koliko štedljiv bio na sendvićima od srednje “šoferske” škole

@miroslav78, ok, niste mu rod niti prijatelj ali bi se trebali malo bolje informirati kad branite nekog njegovog kalibra jer naravno, niste u pravu.

Ostavite ae ovakvih prizemnih komentara o LUKI RAJIĆU. To je tipična američka
priča, stvoriti od ničega nešto i to nešto ispravno koristriti, Žao vam je što
iza njega nema lopovskih afera. Sve obveze je uredno namirivao. Nisam mu rod niti
prijatelj, samo navodim ono o njemu što je bilo svakom dostupno iz medija.Ja
Jalnost nije vrlina,. nego mana.

Di ce vampir nego na svjezu, besplatnu, tudju krv

New Report

Close